Menu
JPR Advocaten

3-daagse course Basis Verzekeringsrecht

24 mei 2022  •  Aanvang: 09:00 uur

Of je nu productmanager, acceptant, jurist, IT- of communicatiespecialist bent, als je in de verzekeringsbranche werkt, heb je te maken met het verzekeringsrecht. Een goede basiskennis is dan van belang. De 3-daagse course Basis Verzekeringsrecht van het Verbond en het Eggens Instituut (UvA) biedt verzekeringsprofessionals een brede introductie van de basisprincipes van het verzekeringsrecht.
In deze course worden belangrijke thema's van het verzekeringsrecht behandeld zoals onder andere de totstandkoming van een verzekering op basis van het Burgerlijk Wetboek (titel 7:17 BW), de Wet op het financieel toezicht (Wft), de klachtenprocedure en zelfregulering.

Pieter Leerink is namens JPR Advocaten betrokken bij deze opleiding als docent en examinator. Het team van docenten bestaat verder uit mr. dr. K. Engel, prof. dr. J.G.J. Rinkes en dr. D.P.C.M. Hellegers.

Lees hier een interview met Pieter Leerink over deze cursus: https://www.verzekeraars.nl/pu... en meer informatie (https://www.verzekeraars.nl/academy/opleidingen-trainingen/3-daagse-course-basis-verzekeringsrecht-uva-eggens-instituut-2022)

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: