Home
Vastgoedrecht

Vastgoedrecht

De vastgoedmarkt is volop in beweging. De toepasselijke wet- en regelgeving is bovendien complex en verandert regelmatig. Dit vereist gedegen en brede juridische kennis. Bij JPR werken we met een multidisciplinair team van vastgoedrecht advocaten en juristen. Ieder expertise is in huis. Of het nu gaat om de aankoop of (ver)huur van onroerend goed of de juridische aspecten van zonnepanelen. Maar ook voor zaken rondom opstalrecht, erfpacht of bij de transformatie of verduurzaming van een pand ontzorgen we je graag.

Direct contact opnemen
0T2A3596def (Aangepast)

Waarom kiezen voor een vastgoedrecht advocaat van JPR?

Bij JPR werken vastgoedrecht advocaten gespecialiseerd in het vastgoedrecht. Iedere vastgoedrecht advocaat heeft veel kennis over de regels, wetten en voorschriften die gelden bij geschillen rondom het vastgoedrecht. Hij of zij is daarom geschikt voor de begeleiding bij, en het advies over, verschillende situaties rondom het vastgoedrecht.

Bij JPR advocaten werken we met efficiënte werkprocessen, voorspelbare kosten en reële tarieven. We leveren het bewijs dat professionaliteit niet kil hoeft te zijn. Hoe we dat doen? Een vastgoedrecht advocaat begrijpt de zorgen van vastgoedpartijen. Hij of zij gaat hier met veel kunde en enthousiasme mee aan de slag.

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen

Is enkel glas een gebrek?

De consequenties voor woningcorporaties en andere verhuurders Het verduurzamen van de Nederlandse woningvoorraad is een...

Nieuw arrest voor de beëindiging van een huurovereenkomst bij sloop

De Nederlandse woningmarkt is in beweging. Naast het bouwen van duizenden woningen, wordt de Nederlandse woningvoorraad...

rechter doet uitspraak over vastgoedovereenkomsten

Overeenkomst in strijd met het Didam-arrest nietig

Breaking vonnis: een koopovereenkomst die is gesloten zonder de regels van het Didam-arrest in acht te nemen, is...

Wanneer schakel je een vastgoedrecht advocaat in?

Je schakelt een vastgoedrecht advocaat in bij verschillende kwesties. Denk aan het opstellen en het ondertekenen van een koopovereenkomst bij de aan- en verkoop van vastgoed. Een vastgoedrecht advocaat van JPR advocaten adviseert je over de inhoud van de overeenkomst en treedt op als er geschillen plaatsvinden. Maar ook bij het beleggen in vastgoed schakel je JPR in.

Heb je vragen op het gebied van vastgoedrecht?

Iedere vastgoedrecht advocaat van JPR staat graag voor je klaar. Deel geheel vrijblijvend je vraag of uitdaging met ons. We hebben een passend advies voor ieder vraagstuk.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.