Menu
JPR Advocaten

Over JPR

JPR is een advocatenkantoor met ondernemende en gespecialiseerde advocaten vooral werkzaam voor bedrijven in Oost-Nederland in de rol van huisadvocaat of als specialist, met efficiënte werkprocessen, reële tarieven en voorspelbare kosten. En bovenal met aandacht voor de klant en zicht op wat onze klant beweegt.

Onze cultuur

De eigenzinnige cultuur van onze organisatie wordt gevoed door het persoonlijke, informele karakter. Door onze medewerkers te verdelen over twee vestigingen (Deventer en Doetinchem) in Oost-Nederland - waarbij we de regio's Salland, Twente en Achterhoek bedienen - én te kiezen voor een branchegerichte werkwijze, zitten we altijd letterlijk en figuurlijk dicht bij onze cliënten.

Zo bieden we een kwaliteitsniveau dat vergelijkbaar is met de grootste kantoren in de Randstad. Onze ambitie is om de beste te zijn, te beginnen in ons werkgebied.

Marktsectoren

JPR Advocaten combineert juridische kennis met de knowhow van diverse marktsectoren en werkterreinen. Voor deze marktfocus hanteren wij de volgende indeling:

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: