Home
De nieuwe advocaten

De nieuwe advocaten

Het is tijd voor nieuwe advocatuur. Want laten we eerlijk zijn, voor velen lijkt ons vak te gaan over traditie, hiërarchie en status. Niet bij JPR. Wij doorbreken de vooroordelen met onze geheel eigen kijk op de advocatuur. Hier draait het allemaal om een prettige samenwerking. Die overtuiging zou je gerust vernieuwend kunnen noemen.

Lees meer
Bo - Martijn - Deventer

Zodra je bij JPR binnenstapt, voel je het meteen. Hier werken vakmensen die er een sport van maken om jou echt te zien. Bevlogen advocaten die de zorgen van ondernemers en organisaties begrijpen en daar enthousiast mee aan de slag gaan. Zij leveren het bewijs dat professionaliteit helemaal niet kil hoeft te zijn. Je voelt je hier als klant verbonden en gedragen.

Het recept? Een prettige werkomgeving waar collega’s voor elkaar klaar staan. Een plek waar zij zich ontwikkelen in harmonie met een rijk privéleven. Voor verdringing of eigenbelang is dan ook geen plaats in onze teams. Want alleen collega’s die voor elkaar zorgen, zijn optimaal uitgerust om klanten te helpen.

Nieuwe advocatuur is ook: vooruitzien. Met onze ervaring in diverse sectoren, volgen we voortdurend de zakelijke kansen en risico’s voor jouw organisatie. We tonen ons initiatiefrijk en delen onze kennis. Zo helpt onze aanpak jouw organisatie te groeien en kostbare conflicten te voorkomen.

Je ontmoet hier veelkleurige professionals die net zo zijn als jij. We zijn gelijkwaardig, divers en inclusief. Daarom voelt iedereen zich bij JPR snel thuis.

Terwijl de advocatuur langzaam verandert, kun je bij ons al samenwerken met de advocaten van morgen. Want wat voor onze sector wellicht heel vernieuwend lijkt, is voor ons en onze klanten heel normaal. Daarom zijn we al sinds 1899 de trotse belichaming van ‘de nieuwe advocaten’.

Werk jij al samen met de nieuwe advocaten?

Bij JPR tref je hoogwaardige professionals die net zo zijn als jij. Toegankelijk en altijd bereid om te helpen. Zo helpen wij bedrijven en ondernemers met juridische vraagstukken.

Heb je een vraag voor ons, of wil je eens kennismaken om te kijken of wij een geschikt kantoor zijn voor jouw onderneming? Vul het formulier vrijblijvend in en wij nemen contact met je op. 

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.