Home
Over JPR
Detachering

Detachering, een collega van JPR op locatie

Soms heeft je organisatie voor langere tijd en op regelmatige basis behoefte aan juridische ondersteuning. Dan kunnen wij je helpen, bijvoorbeeld in deze gevallen:

  • Zit je met een tekort aan personeel op bijvoorbeeld de juridisch afdeling of op HR?
  • Heb je plotseling extra capaciteit nodig in verband met een onverwachte piek in juridische werkzaamheden?
  • Ben je op zoek naar tijdelijke vervanging van medewerker als gevolg van ziekte of zwangerschapsverlof?
  • Heb je tijdelijk behoefte aan medewerkers met specifieke juridische kennis of vaardigheden?
Direct contact opnemen
Erin-Deventer

We staan ook voor je klaar in een project zoals bijvoorbeeld een fusie, overname, reorganisatie, herstructurering, harmonisatietraject, renovatieproject of een aan- of verkoop. Overal waar veel juridische vraagstukken spelen en documenten moeten worden opgesteld, komen onze collega’s graag helpen.

Vanuit kantoor of op locatie

Onze collega’s kunnen dat uiteraard vanuit ons kantoor doen, maar soms is het ook fijn als de collega’s bij jou op locatie zijn en meteen zaken kunnen oppakken. 
Dat kan gedurende een bepaalde periode op afstemde dagen, dagdelen, voor de duur van een project of voor de duur van een verlofperiode. We zijn flexibel inzetbaar en detacheren op basis van jouw behoefte aan uren en duur.

Knowhow JPR

Het voordeel hiervan is dat je bij jou op locatie de beschikking hebt over een deskundige advocaat, maar feitelijk over de gehele knowhow van JPR. Want als een situatie meerdere disciplines raakt, kunnen onze advocaten die bij jou op locatie zitten gemakkelijk en snel schakelen met collega’s op kantoor bij JPR die werkzaam zijn in een ander specialisme. Zo kunnen vraagstukken snel en flexibel worden opgelost.

Kosten

Onze collega’s werken op basis van een uurtarief, een vast dag(deel)tarief of een afgesproken prijs voor de duur van het project. Zo heb je op voorhand inzicht in de kosten. 

Pascal Hulsegge
Wij staan voor je klaar

Meer weten over detachering door JPR?

Bij JPR tref je hoogwaardige professionals die net zo zijn als jij. Toegankelijk en altijd bereid om te helpen. 

Neem contact op

Direct contact opnemen

Heb je een vraag of wil je dat één van onze collega’s contact met je opneemt? Via het onderstaand formulier kun je ons een bericht sturen.