Home
Verzekeringsrecht

Verzekeringsrecht

Het team verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht heeft een landelijk en internationaal georiënteerde praktijk. Een gespecialiseerde advocaat in verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht van JPR heeft de ervaring en de deskundigheid om al je problemen rond verzekeringen, claims en compliance op te lossen. We ondersteunen verzekeraars en grote ondernemingen graag.

Direct contact opnemen
JPRteamfotoV&A0T2A7685defklein (Aangepast)

Waarom kiezen voor een verzekeringsrecht advocaat van JPR?

Iedere verzekeringsrecht advocaat bij JPR heeft veel kennis over de regels, wetten en voorschriften die gelden bij geschillen rondom het verzekeringsrecht. Daarom zijn ze geschikt om in te schakelen bij de begeleiding bij en advies over verschillende situaties rondom organisaties en verzekeraars. Denk aan productaansprakelijkheid, verzuim of bij de omgang met je medische gegevens.

Bij JPR werken we met efficiënte werkprocessen, reële tarieven en voorspelbare kosten. Een verzekeringsrecht advocaat is geschikt voor ondersteuning, hulp en advies bij verschillende geschillen rondom het verzekeringsrecht. JPR levert het bewijs dat professionaliteit niet kil hoeft te zijn. Hoe we dat doen? We begrijpen jouw zorgen. Met veel kennis en kunde gaat een verzekeringsrecht advocaat hiermee aan de slag.

Wanneer schakel je een verzekeringsrecht advocaat in?

Zijn er geschillen of onduidelijkheden bij verzekeringsclaims die opgelost moeten worden, bijvoorbeeld binnen de specifieke gebieden van Construction Allrisk (CAR-verzekering), Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB), of Bouw Ontwerp Verzekering (BOV)? Of heeft uw bedrijf ondersteuning nodig bij verzekeringsgerelateerde regelgeving? Dan is het raadzaam om een verzekeringsrecht advocaat in te schakelen. We helpen je ook bij bijvoorbeeld de volgende situaties:

  • Productaansprakelijkheid: Er is schade veroorzaakt door een gebrek in het product;
  • Advies rondom zaken bij de Wet financieel toezicht (Wft);
  • Bij problemen omdat een verzekeraar geen dekking wil verlenen rondom beroepsaansprakelijkheid;
  • Bij meningsverschillen rondom de aanspraak op een uitkering.

Heb je vragen op het gebied van verzekeringsrecht?

Onze specialisten staan graag voor je klaar. Deel geheel vrijblijvend je vraag of uitdaging met ons.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.