ONS TEAM BREIDT UIT

Werken bij JPR

Ben jij een talentvolle professional, die het vak goed verstaat en dat kan combineren met een creatieve, ondernemende en resultaatgerichte instelling om onze klanten maximaal te ondersteunen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Bekijk onze vacatures
Rene-Jesse-Utrecht

Onze vacatures

Hieronder tref je onze actuele vacatures. Staat er momenteel niets voor je bij? Een open sollicitatie is ook van harte welkom. Als wij het met jou zien zitten (en jij met ons), gaan we er gewoon voor.

De nieuwe advocaten

Een prettige werkomgeving waar collega’s voor elkaar klaar staan. Een plek waar zij zich ontwikkelen in harmonie met een rijk privéleven. Voor verdringing of eigenbelang is dan ook geen plaats in onze teams. Want alleen collega’s die voor elkaar zorgen, zijn optimaal uitgerust om onze klanten te helpen.

Marjolein-Lonneke-Sharbel-Deventer
GROEI

Het ideale carrièrepad

Kies je voor JPR, dan kies je voor een compleet team dat achter je staat. We doen er alles aan om jou het beste uit jezelf te laten halen. Daar hebben we immers allemaal wat aan. Je krijgt bij JPR een gedegen opleiding binnen ons kantoor. Dat het werkt, weten we zeker, want een derde van de huidige advocaten is ooit begonnen als student-stagiair. Dit zijn de stappen in je carrièrepad:

0T2A8621def2klein (Aangepast)
FLEXIBEL

Op welke locatie wil je werken?

Werken bij JPR betekent ook kiezen voor flexibele werklocaties. Onze hoofdkantoren vind je in Deventer, Doetinchem en Utrecht. Waar jij werkt, is aan jou. Thuiswerken is daarbij ook een optie, want we werken volledig digitaal. We spreken wel regelmatig af in Deventer, Doetinchem en Utrecht om het onderlinge contact warm te houden.

Daan-Benjamin-Eva-Jesse-Utrecht
SAMEN

Vertrouw op je team

Bij JPR werk je nooit alleen. We werken in teams, zodat je altijd even kunt sparren met een collega die een soortgelijke specialisatie heeft. Je ondersteunt elkaar en vertrouwt op elkaars kennis en ervaring. Als kantoor organiseren we ook regelmatig uitjes, zodat we de collega’s van de verschillende locaties nog beter leren kennen op een informele manier. We doen het met zijn allen bij JPR.

Medewerkers over JPR

Hoe is het nu echt in de praktijk om bij JPR advocaten te werken? Een aantal collega's vertelt hieronder over hun ervaringen.

David Vrijbergen
David Vrijbergen

"Je krijgt hier kansen en die moet je natuurlijk wel zelf pakken!"

Lees verder
Lucas Bloemers
Lucas Bloemers

"De sfeer sluit aan bij de Achterhoekse cultuur."

Lees verder
Marjolein Meijer
Marjolein Meijer

"Wanneer je iets bespreekbaar maakt, is eigenlijk alles mogelijk."

Lees verder
Mattheys Kuypers
Mattheys Kuypers

"Direct aan de slag in een prettige sfeer."

Lees verder
Carin0T2A8932bewprofiel (Aangepast)

Heb je nog vragen?

Denk jij ons nog iets te kunnen leren, maar zie je geen leuke, passende vacature? Stuur een open sollicitatie.

Carin van Alst