“Als advocaat bouwrecht is geen werkdag hetzelfde. De bouwsector is voortdurend in beweging en dit leidt elke dag weer tot boeiende casussen en uitdagende vraagstukken. Deze dynamiek en veelzijdigheid maken het advocaat zijn in dit rechtsgebied voor mij zo boeiend.

Mijn voornaamste doel als advocaat is het bereiken van het best mogelijke juridische resultaat voor mijn cliënten. Ik begeleid hen zowel binnen als buiten de rechtbank bij complexe juridische kwesties. Voor cliënten ben ik niet alleen juridisch adviseur maar ook een waardevolle sparringpartner. Ik begrijp de unieke behoeften van cliënten in de bouwsector en ben me ervan bewust dat langdurige procedures niet altijd de beste oplossing zijn. Ik zie het daarom als mijn taak om ook actief mee te denken in praktische oplossingen ter voorkoming hiervan. Ik streef bij elke zaak naar een op maat gemaakte werkwijze en een nauwe samenwerking met cliënten, om zo voor hen de beste weg vinden om de doelen te bereiken, zonder daarbij het juridisch kader uit het oog te verliezen.”

Over Geert

Geert is in 2018 beëdigd als advocaat en heeft gewerkt bij een in het bouwrecht gespecialiseerd kantoor in Amsterdam. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan als bedrijfsjurist bij een groot bouwbedrijf in Nederland. Juist door deze veelzijdige combinatie heeft hij zijn kennis van het bouwrecht optimaal ontwikkeld en kan hij zijn cliënten deskundig adviseren in al hun juridische behoeften.

Recente artikelen

Werknemers verplicht een kwartier eerder aanwezig laten zijn? Dat kan kwalificeren als betaalde arbeidstijd

Bij veel bedrijven komt het voor dat werknemers geacht worden iets eerder aanwezig te zijn voor de aanvang van hun...

Is jouw geheimhoudingsbeding echt waterdicht?

Heb je als werkgever een geheimhoudingsbeding in de arbeidsovereenkomsten met jouw werknemer staan? Check dan goed hoe...

Wat is de WHOA? Deel I van de blogreeks

De WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) bestond vorige maand alweer drie jaar. Een mooi moment om deze wet te...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.