“Als advocaat bouwrecht is geen werkdag hetzelfde. De bouwsector is voortdurend in beweging en dit leidt elke dag weer tot boeiende casussen en uitdagende vraagstukken. Deze dynamiek en veelzijdigheid maken het advocaat zijn in dit rechtsgebied voor mij zo boeiend.

Mijn voornaamste doel als advocaat is het bereiken van het best mogelijke juridische resultaat voor mijn cliënten. Ik begeleid hen zowel binnen als buiten de rechtbank bij complexe juridische kwesties. Voor cliënten ben ik niet alleen juridisch adviseur maar ook een waardevolle sparringpartner. Ik begrijp de unieke behoeften van cliënten in de bouwsector en ben me ervan bewust dat langdurige procedures niet altijd de beste oplossing zijn. Ik zie het daarom als mijn taak om ook actief mee te denken in praktische oplossingen ter voorkoming hiervan. Ik streef bij elke zaak naar een op maat gemaakte werkwijze en een nauwe samenwerking met cliënten, om zo voor hen de beste weg vinden om de doelen te bereiken, zonder daarbij het juridisch kader uit het oog te verliezen.”

Over Geert

Geert is in 2018 beëdigd als advocaat en heeft gewerkt bij een in het bouwrecht gespecialiseerd kantoor in Amsterdam. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan als bedrijfsjurist bij een groot bouwbedrijf in Nederland. Juist door deze veelzijdige combinatie heeft hij zijn kennis van het bouwrecht optimaal ontwikkeld en kan hij zijn cliënten deskundig adviseren in al hun juridische behoeften.

Recente artikelen

Mag de werkgever TikTok op de telefoon verbieden?

Op 21 maart jl. besloot het kabinet om TikTok op de werktelefoons van rijksambtenaren te verbieden. De reden hiervoor...

Wat je zegt, ben je zelf

Op 25 augustus 2023 deed de Hoge Raad der Nederlanden een uitspraak in het kader van de uitleg van overeenkomsten....

Heb jij al gecontroleerd of de doorgifte van persoonsgegevens naar de VS gemakkelijker kan?

Vrijwel alle bedrijven zijn tegenwoordig actief bezig met hun beleid voor het verwerken van persoonsgegevens. Onderdeel...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.