“Onze klanten op juridisch vlak ‘comfort bieden’, zodat zij focus houden op hun primaire proces. Dat is wat mijn beroep aantrekkelijk maakt. De dynamiek en de afwisseling tussen procederen, adviseren en meedenken geeft mij energie. Ook omdat geen enkele zaak en geen enkele klant hetzelfde is.

De grootste uitdaging in mijn werk? Voor bedrijven en organisaties de vertaalslag maken vanuit de juridische materie naar de praktijk. Onze klanten willen graag weten waar ze aan toe zijn. Duidelijke en heldere taal, snel schakelen en korte lijntjes zijn daarbij essentieel.

Daarnaast werken we in secties waar verschillende expertises samenkomen en kennis en ervaring zijn gebundeld. Gezamenlijk nemen wij de juridische belemmeringen voor onze klanten weg. Zo ontstaat er voor de klanten ruimte om dat te doen waar ze goed in zijn.”

Over Nienke

Nienke is sinds 2005 actief als advocaat. Met haar ruime ervaring als advocaat schept ze graag duidelijke verwachtingen bij de klant en gaat ze voor een gerichte en praktische aanpak. Nienke zet zich graag in voor anderen en is betrokken bij de ontwikkelingen in de regio. Ze is lid van diverse clubs en besturen.

Recente artikelen

rechter doet uitspraak over vastgoedovereenkomsten

Overeenkomst in strijd met het Didam-arrest nietig

Breaking vonnis: een koopovereenkomst die is gesloten zonder de regels van het Didam-arrest in acht te nemen, is...

De rol van de Ondernemingsraad en de Wet Toekomst Pensioenen

De Wet Toekomst Pensioenen is op 22 december 2022 aangenomen door de Tweede Kamer. Behandeling in de Eerste Kamer vindt...

Blauwe belastingenvelop met geld

Belastingschulden en gerichte betalingen

Als het gaat om betalingen op belastingschulden dan bestaat er een verschil tussen de zogenaamde gerichte betaling en...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.