Home
Onze mensen
Wouter te Woerd

Wouter te Woerd

Juridisch medewerker

088 - 616 00 10 tewoerd@jpr.nl LinkedIn
WouterteWoerd0T2A1383bewprofiel (Aangepast)

Geen enkele juridische zaak is het hetzelfde. Elke zaak heeft zijn eigen gezichtspunten, bijzondere omstandigheden en menselijke aspecten. Dit uit zich onder andere in het mooie rechtsgebied huurrecht, aangezien wonen een eerste levensbehoefte is en dicht op de mensen staat. Ik houd me daarom graag bezig met het huurrecht, al heb ik ook brede interesse in andere rechtsgebieden. Het daagt me uit om juridische vraagstukken te analyseren, onderzoeken en op te lossen. Dat maakt het vak zo leuk. Als juridisch medewerker bij team vastgoed heb ik hier dagelijks mee te maken. Verder ben ik geboren en getogen in het oosten van het land en voel me ook gebonden aan deze mooie regio.

Ik houd van aanpakken, sparren en sta klaar voor iedereen. Bij mij staat de best mogelijke oplossing voor de klant staat altijd voorop.

Over Wouter

Wouter heeft zijn studie rechtsgeleerdheid gevolgd in Nijmegen. Na de bachelor te hebben afgerond is hij begonnen aan de masterspecialisatie Burgerlijk Recht, wederom in Nijmegen. Deze master rondde hij in augustus 2022 af. Wouter is in oktober 2021 bij JPR begonnen als student-stagiair. Vervolgens is hij in januari 2022 werkstudent geworden en thans per 1 september aan JPR verbonden als juridisch medewerker. Wouter is verder gek van sport, met name voetbal.

Recente artikelen

rechter doet uitspraak over vastgoedovereenkomsten

Overeenkomst in strijd met het Didam-arrest nietig

Breaking vonnis: een koopovereenkomst die is gesloten zonder de regels van het Didam-arrest in acht te nemen, is...

De rol van de Ondernemingsraad en de Wet Toekomst Pensioenen

De Wet Toekomst Pensioenen is op 22 december 2022 aangenomen door de Tweede Kamer. Behandeling in de Eerste Kamer vindt...

Blauwe belastingenvelop met geld

Belastingschulden en gerichte betalingen

Als het gaat om betalingen op belastingschulden dan bestaat er een verschil tussen de zogenaamde gerichte betaling en...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.