Geen enkele juridische zaak is het hetzelfde. Elke zaak heeft zijn eigen gezichtspunten, bijzondere omstandigheden en menselijke aspecten. Dit uit zich onder andere in het mooie rechtsgebied huurrecht, aangezien wonen een eerste levensbehoefte is en dicht op de mensen staat. Ik houd me daarom graag bezig met het huurrecht, al heb ik ook brede interesse in andere rechtsgebieden. Het daagt me uit om juridische vraagstukken te analyseren, onderzoeken en op te lossen. Dat maakt het vak zo leuk. Als advocaat bij team vastgoed heb ik hier dagelijks mee te maken. Verder ben ik geboren en getogen in het oosten van het land en voel me ook gebonden aan deze mooie regio.

Ik houd van aanpakken, sparren en sta klaar voor iedereen. Bij mij staat de best mogelijke oplossing voor de klant staat altijd voorop.

Over Wouter

Wouter heeft zijn studie rechtsgeleerdheid gevolgd in Nijmegen. Na de bachelor te hebben afgerond is hij begonnen aan de masterspecialisatie Burgerlijk Recht, wederom in Nijmegen. Deze master rondde hij in augustus 2022 af. Wouter is in oktober 2021 bij JPR begonnen als student-stagiair. Vervolgens is hij in januari 2022 werkstudent geworden en per 1 september aan JPR verbonden als juridisch medewerker. Sinds zijn beëdiging op 18 augustus 2023 is Wouter werkzaam als advocaat. Wouter is gek van sport, met name voetbal.

Recente artikelen

Werknemers verplicht een kwartier eerder aanwezig laten zijn? Dat kan kwalificeren als betaalde arbeidstijd

Bij veel bedrijven komt het voor dat werknemers geacht worden iets eerder aanwezig te zijn voor de aanvang van hun...

Is jouw geheimhoudingsbeding echt waterdicht?

Heb je als werkgever een geheimhoudingsbeding in de arbeidsovereenkomsten met jouw werknemer staan? Check dan goed hoe...

Wat is de WHOA? Deel I van de blogreeks

De WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) bestond vorige maand alweer drie jaar. Een mooi moment om deze wet te...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.