“Als bevlogen huurrecht en vastgoedadvocaat is het mijn passie om klanten in duidelijke taal te helpen en te ontzorgen. Door goed te luisteren en door te vragen, probeer ik alle feiten te verzamelen en juridische problemen te doorgronden. Als advocaat heb ik als doel om alle gegevens in elkaar te schuiven en zo tot een bevredigende oplossing of aanpak te komen.

Ik houd ervan zaken op te lossen en te pleiten in de rechtszaal indien dat nodig is. Hier komt verantwoordelijkheid en gedrevenheid bij kijken. Door de samenwerking met andere secties binnen ons kantoor, zijn we in staat een passend advies op meerdere rechtsgebieden te geven en de klant geheel te ontzorgen”

Over Lonneke

Lonneke is sinds 2004 advocaat en vanaf 2012 werkzaam bij JPR advocaten. Binnen haar rechtsgebied spelen met name huurrechtzaken (woonruimte/bedrijfsruimte) en vastgoedzaken (onder andere begeleiding bij aan- en verkoop). Lonneke heeft een specialistische huurrechtopleiding cum laude afgerond en is lid voor de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Haar stijl is deskundig, betrokken en to the point.

Recente artikelen

Stappenplan aanpak woonoverlast

Overal waar mensen (dicht bij elkaar) wonen, is er vroeg of laat wel eens sprake van overlast. Voor verhuurders van...

Verhuurders zijn geen verhuiskostenvergoeding verschuldigd

Hoge Raad hakt eindelijk knoop door! Verhuurders zijn géén verhuiskostenvergoeding verschuldigd bij tijdelijk verblijf...

Meerderjarige weeskinderen mogen in huurwoning ouder | JPR Advocaten

Nieuwe maatregelen: meerderjarige weeskinderen niet langer op straat na overlijden ouder

Meerderjarige kinderen hoeven na het overlijden van hun ouder(s) niet langer binnen twee maanden de ouderlijke...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.