Werkstudent

Heb je stage gelopen bij JPR en beviel het van beide kanten goed? Dan is afstuderen bij JPR een serieuze optie. Laten we in dat geval eens samen bespreken welke mogelijkheden we zien voor jouw scriptie qua onderwerp en inhoud.

Sharbel-Mattheys-Deventer

Relevante ervaring opdoen

Terwijl je nog studeert, draai je gewoon mee in het team van JPR. Als werkstudent verdien je daarom ook gewoon een salaris, zodat je geen bijbaantje meer hoeft te hebben. Het mes snijdt zo aan twee kanten, want je doet ook nog eens relevante werkervaring op. Goed voor je cv en goed voor je ontwikkeling!

Een typisch JPR-karakter

Nee, we zijn niet allemaal hetzelfde bij JPR. Verre van zelfs. Maar we hebben wel allemaal een aantal eigenschappen die ons binden. Zo zetten we onze talenten graag in waar het kan en zijn we ambitieus. Maar dan wel op een nuchtere en pragmatische manier, precies zoals je verwacht in Oost-Nederland. Doe maar normaal en doe je werk goed. Bovenal staat een mensgerichte aanpak centraal bij JPR.

Carin0T2A8932bewprofiel (Aangepast)

Aan de slag als werkstudent bij JPR?

Ben jij niet zomaar een student en raak je enthousiast over een baan bij JPR? Neem dan contact op met onze collega’s van HR.

Carin van Alst