Afstuderen

Heb je stage gelopen bij JPR en beviel het van beide kanten goed? Dan is afstuderen bij JPR een serieuze optie. Laten we in dat geval eens samen bespreken welke mogelijkheden we zien voor jouw scriptie qua onderwerp en inhoud.

Lucas-Doetinchem

We denken mee

Uiteraard moet het onderwerp van je scriptie passen bij één van de rechtsgebieden van de teams. Hier denken we graag over mee, ook op inhoudelijk gebied. We bieden je een werkplek met alle faciliteiten die je nodig hebt en natuurlijk kun je terecht bij de advocaten uit jouw team. Zij beantwoorden je vragen en geven handige tips.

Een typisch JPR-karakter

Nee, we zijn niet allemaal hetzelfde bij JPR. Verre van zelfs. Maar we hebben wel allemaal een aantal eigenschappen die ons binden. Zo zetten we onze talenten graag in waar het kan en zijn we ambitieus. Maar dan wel op een nuchtere en pragmatische manier, precies zoals je verwacht in Oost-Nederland, waar de meeste van onze locaties gevestigd zijn. Doe maar normaal en doe je werk goed. Bovenal staat een mensgerichte aanpak centraal bij JPR.

Klikt het?

Wat wij heel belangrijk vinden is dat je een prettig mens en een fijne collega bent. Een teamspeler met een gezonde dosis humor, leergierig, geïnteresseerd, ondernemend en resultaatgericht. Je binding met Oost-Nederland, Utrecht zien we als een pré.

Mocht het tijdens de afstudeerstage wederzijds klikken, dan bieden wij de mogelijkheid tot een tijdelijk contract als juridisch medewerker, waarna je je verder kunt ontwikkelen als advocaat-stagiair(e). Dus laat je van je beste kant zien, want we bieden je graag de mogelijkheden om door te groeien.

Carin0T2A8932bewprofiel (Aangepast)

Afstuderen bij JPR?

Ben jij niet zomaar een student en raak je enthousiast over een afstudeerstage bij JPR? Neem dan contact op met onze collega’s van HR.

Carin van Alst