Advocaat-medewerker

Als advocaat-medewerker bij JPR draai je volledig zelfstandig mee in ons goedlopende team en groeiende advocatenkantoor. Het is hierbij enorm belangrijk dat je efficiënt en oplossingsgericht te werk gaat en een goede vertaalslag kunt maken naar (soms internationale) klanten. Communicatie is hierbij cruciaal. Herken je jezelf in deze kwaliteiten en ben je bovendien commercieel en een goede teamspeler? Dan komen we graag met je in contact!

Sharbel-Deventer

Bouw aan duurzame relaties

We focussen ons bij JPR op de ondernemer: MKB-bedrijven, MKB+-bedrijven en (inter)nationaal opererende bedrijven. Onze klanten mogen rekenen op reëel (praktisch) juridisch advies, met een dosis lef. We helpen ze snel en met wederzijds respect. Zo bouwen we continu aan duurzame relaties. Ook wel met particulieren, maar daarbij wegen we altijd het belang en de kosten af, zodat we de vraag van de klant eerlijk kunnen beantwoorden.

Een typisch JPR-karakter

Nee, we zijn niet allemaal hetzelfde bij JPR. Verre van zelfs. Maar we hebben wel allemaal een aantal eigenschappen die ons binden. Zo zetten we onze talenten graag in waar het kan en zijn we ambitieus. Maar dan wel op een nuchtere en pragmatische manier, precies zoals je verwacht in Oost-Nederland, waar de meeste van onze locaties gevestigd zijn. Doe maar normaal en doe je werk goed. Bovenal staat een mensgerichte aanpak centraal bij JPR. We spreken bijvoorbeeld regelmatig af in Deventer, Doetinchem en Utrecht om het onderlinge contact goed te houden.

Dit bieden we je

JPR biedt een informele en dynamische werksfeer, een goed salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden, laptop en telefoon, ontwikkelmogelijkheden dankzij ons eigen opleidingsprogramma en beschikt over voldoende doorgroeimogelijkheden.

Carin0T2A8932bewprofiel (Aangepast)

Aan de slag als advocaat-medewerker bij JPR?

Wil je jezelf graag bewijzen bij JPR advocaten? Neem dan contact op met onze collega’s van HR.

Carin van Alst