Juridisch medewerker

Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, maar over het algemeen is je functie als juridisch medewerker een opstapje naar je rol als advocaat. Daar helpen wij je graag bij. Dat is de reden dat we ons eigen carrièrepad inclusief eigen opleidingsprogramma hebben ontwikkeld. 

Vera-Doetinchem

Een typisch JPR-karakter

Nee, we zijn niet allemaal hetzelfde bij JPR. Verre van zelfs. Maar we hebben wel allemaal een aantal eigenschappen die ons binden. Zo zetten we onze talenten graag in waar het kan en zijn we ambitieus. Maar dan wel op een nuchtere en pragmatische manier, precies zoals je verwacht in Oost-Nederland, waar de meeste van onze locaties gevestigd zijn. Doe maar normaal en doe je werk goed. Bovenal staat een mensgerichte aanpak centraal bij JPR. We spreken bijvoorbeeld regelmatig af in Deventer, Doetinchem en Utrecht om het onderlinge contact warm te houden.

Dit bieden we je

JPR biedt een informele en dynamische werksfeer, een goed salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden, laptop en telefoon, ontwikkelmogelijkheden dankzij ons eigen opleidingsprogramma en beschikt over voldoende doorgroeimogelijkheden

Doorgroeien? Graag!

Zodra je jezelf hebt bewezen binnen JPR kun je doorstromen naar een functie als advocaat-stagiair. Dus laat je van je beste kant zien, want we bieden je graag de mogelijkheden om door te groeien.

Carin0T2A8932bewprofiel (Aangepast)

Aan de slag als juridisch medewerker bij JPR?

Ben jij niet zomaar een juridisch medewerker en wil je jezelf graag bewijzen bij JPR? Neem dan contact op met onze collega’s van HR.

Carin van Alst