DEVENTER – Pascal Hulsegge en Tian Herstel vormen vanaf januari 2018 het dagelijks bestuur van JPR Advocaten. Pieter Leerink en Cees van Kreij dragen het dagelijks bestuur over. Pascal Hulsegge is de eerste vrouw aan het roer in het dagelijks bestuur van JPR Advocaten. Pascal Hulsegge: “JPR Advocaten wisselt om de drie jaar van bestuur. Dit om het bestuur fris en scherp te houden, ruimte te geven aan innovatieve ideeën en een goede dynamiek te behouden.”

Binnen de nieuwe bestuursperiode willen de twee advocaten het nodige aanpakken. Tian Herstel: “Onze focus zal voornamelijk liggen op innovatie binnen de advocatuur, het digitale werken en procederen, betrokkenheid bij onze cliënten en JPR laten groeien in omvang.” Daarnaast blijven de advocaten hun werkzaamheden uitvoeren bij JPR Advocaten. Pascal Hulsegge: “We zullen de bestuurstaken uitvoeren naast onze eigen praktijk. We blijven gewoon werkzaamheden verrichten voor onze cliënten. Meedenken met ondernemers in de regio en ondernemers verbinden blijft voor ons een belangrijk doel. We willen de advocatuur op een andere manier op de kaart zetten.”

Tian Herstel: “Innovatieve ideeën waarbij we ondernemers in de regio kunnen ondersteunen en met elkaar kunnen verbinden, dat maakt ons enthousiast.” Pascal Hulsegge en Tian Herstel houden het bestuur na de wisseling hedendaags. Naast de werkzaamheden als dagelijks bestuur en advocaat zijn ze beide regionaal betrokken. Pascal Hulsegge is bestuurslid van MKB Deventer, VNO-NCW Stedendriehoek en FactorWerk, daarnaast is ze ambassadeur van Deventer Scoort. Ze is betrokken bij Open Informatiestad Deventer en organiseert evenementen voor de businessclub van Go Ahead Eagles.

Tian Herstel is als penningmeester van de Raad van de Orde bij de Orde van advocaten in Gelderland betrokken. Verder zet hij zich in voor ondersteunende activiteiten omwille van ondernemers in de regio. Vanuit deze ambitie is Tian Herstel bestuurslid van de coöperatieve vereniging Naoberkrediet.

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.