Mijn carrière ben ik ruim 23 jaar geleden begonnen in de accountancybranche. Als accountant was ik het klankbord en de vertrouwenspersoon van diverse ondernemers. Van het contact met klanten krijg ik altijd veel energie. Als business developer is het mijn taak om als ervaren sparringpartner onze dienstverlening verder te optimaliseren en zo nog beter in te spelen op de behoeften van onze klanten. Door mijn opgedane ervaring weet ik waar de gevaren en mogelijkheden liggen voor een klant.

Ik wil altijd het beste voor de klant en houd van duidelijkheid en praktische oplossingen. Door mijn juridische kennis te combineren met mijn praktische insteek ben ik van toegevoegde waarde voor de klant.

Over René

René is sinds oktober 2022 werkzaam als business developer bij JPR Advocaten. Daarvoor is hij ruim 23 jaar actief geweest in de accountancybranche bij verschillende middelgrote accountantsorganisaties. Hij is hier altijd werkzaam geweest in de MKB-praktijk. René is energiek, communicatief sterk, sociaal, betrokken bij zijn klanten en pragmatisch ingesteld. Bij zijn werkwijze heeft hij oog voor de menselijke verhoudingen en is hij gericht op het verbinden van partijen.

Recente artikelen

Philips vs. Lidl: inbreuk op de vormgeving van scheerapparaten?

De Hoge Raad heeft zich in juli uitgelaten over een zaak tussen Philips en Lidl over de uiterlijke vormgeving van...

Mag de werkgever TikTok op de telefoon verbieden?

Op 21 maart jl. besloot het kabinet om TikTok op de werktelefoons van rijksambtenaren te verbieden. De reden hiervoor...

Wat je zegt, ben je zelf

Op 25 augustus 2023 deed de Hoge Raad der Nederlanden een uitspraak in het kader van de uitleg van overeenkomsten....

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.