Met twee ondernemende ouders ben ik van jongs af aan in aanraking gekomen met alle aspecten van het ondernemerschap. Door deze ervaringen begrijp ik waar ondernemers behoefte aan hebben en op welke wijze zij een juridisch vraagstuk het liefst opgelost zien. Met mijn kennis op zowel juridisch als fiscaal vlak sta ik als advocaat bij de sectie ondernemingsrecht met volle overgave en betrokkenheid klanten bij, en probeer ik voor hen van toegevoegde waarde te zijn. Mijn topsportmentaliteit draagt bij aan het behalen van deze doelstelling; enkel het hoogst haalbare brengt mij namelijk voldoening.

Over Mattheys

Mattheys heeft Recht en Management gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2020 heeft hij de master Ondernemingsrecht met succes afgerond, met in 2023 als aanvulling hierop zijn master Fiscaal Recht. Sinds 2021 is Mattheys werkzaam bij JPR en via de functies van student-stagiair, werkstudent en juridisch medewerker maakt hij nu als advocaat onderdeel uit van de sectie ondernemingsrecht. Tijdens zijn vrije tijd is Mattheys sportief actief, en houdt hij zich met name bezig met voetbal.

Recente artikelen

Voor geldigheid van een vaststellingsovereenkomst (VSO) is niet altijd een handtekening vereist.

De wet schrijft voor (artikel 7:670b BW) dat een beëindigingsovereenkomst alleen geldig is als deze schriftelijk is...

Philips vs. Lidl: inbreuk op de vormgeving van scheerapparaten?

De Hoge Raad heeft zich in juli uitgelaten over een zaak tussen Philips en Lidl over de uiterlijke vormgeving van...

Mag de werkgever TikTok op de telefoon verbieden?

Op 21 maart jl. besloot het kabinet om TikTok op de werktelefoons van rijksambtenaren te verbieden. De reden hiervoor...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.