Door mijn studie heb ik geleerd om situaties vanuit meerdere perspectieven te benaderen. De verschillende arbeidsrechtelijke vraagstukken die ik tegenkom in de praktijk maken duidelijk dat de advocatuur meer is dan alleen juridische vragen beantwoorden. De aanpak van twee nagenoeg dezelfde zaken kan uiteindelijk toch anders zijn, afhankelijk van de betrokken personen.

Juist de juridische inhoud in combinatie met de menselijke kant van het werk intrigeert mij. Dat maakt iedere dag weer anders. Als echte Twentse ben ik blij dat ik verbonden blijf aan deze mooie regio.

Over Marjolein

Marjolein heeft Recht en Management gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het was haar snel duidelijk dat zij zich verder wilde ontwikkelen in het recht. Zij koos daarom voor de master Burgerlijk Recht in Nijmegen, die zij arbeidsrechtelijk heeft ingestoken.

Tijdens haar master is Marjolein in oktober 2021 begonnen als student-stagiair. Zij is daarna als werkstudent en juridisch medewerkster aan JPR Advocaten verbonden gebleven. Sinds 30 augustus 2023 is Marjolein beëdigd als advocaat.

Recente artikelen

Philips vs. Lidl: inbreuk op de vormgeving van scheerapparaten?

De Hoge Raad heeft zich in juli uitgelaten over een zaak tussen Philips en Lidl over de uiterlijke vormgeving van...

Mag de werkgever TikTok op de telefoon verbieden?

Op 21 maart jl. besloot het kabinet om TikTok op de werktelefoons van rijksambtenaren te verbieden. De reden hiervoor...

Wat je zegt, ben je zelf

Op 25 augustus 2023 deed de Hoge Raad der Nederlanden een uitspraak in het kader van de uitleg van overeenkomsten....

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.