“Het recht lijkt vaak heel helder. Maar er zijn vele grijze gebieden. Daar liggen voor mij de uitdagingen. Hoe kan ik daarin het beste standpunt innemen voor mijn klant? Welke creatieve oplossingen kan ik aandragen? Hoe kan ik mijn klant goed adviseren om samen tot het beste resultaat te komen? Met antwoorden op deze vragen kan ik van betekenis zijn voor mijn klant.

Daarbij is niet alleen mijn juridische kennis belangrijk, maar vooral ook het luisteren naar ondernemers. Inzicht hebben wat ze echt willen. Een oplossing moet niet alleen juridisch kloppen, maar ook praktisch vertaald kunnen worden. Dan heb ik echt wat opgelost voor mijn klant. Dat is wat ik wil bereiken.”

Over Iris

Iris is sinds 2017 advocaat bij JPR Advocaten. Daarvoor is ze als juridisch medewerker werkzaam geweest. Ze houdt van aanpakken, is sterk betrokken bij haar klanten en zet graag dat stapje extra om het hoogst haalbare resultaat eruit te slepen. Iris is werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht en houdt zich daarbinnen bezig met contracten- en procesrecht, vennootschapsrecht en faillissementsrecht. Als groot fan van de Graafschap is Iris veelvuldig te zien bij wedstrijden, maar ook bij de commerciële activiteiten. Daarnaast is ze lid van Inspiratie Ontbijt Achterhoek.

Recente artikelen

Transavia krijgt boete van € 46.000 voor het inzetten van stagiairs als werknemers

Afgelopen week werd het breed uitgemeten in het nieuws en op de website van de Nederlandse Arbeidsinspectie: Transavia...

Verval en verjaring van vakantiedagen? Let op de zorg- en informatieplicht!

Nog maar een paar maanden en dan staat de zomer weer voor de deur. Dit betekent zon, zee en… de jaarlijks terugkerende...

CSRD: duurzaamheidsrapportage

CO2-uitstoot, man/vrouw-verdeling en anti-corruptiebeleid zijn kwesties waarover bedrijven doorgaans (nog) niet...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.