“Het recht lijkt vaak heel helder. Maar er zijn vele grijze gebieden. Daar liggen voor mij de uitdagingen. Hoe kan ik daarin het beste standpunt innemen voor mijn klant? Welke creatieve oplossingen kan ik aandragen? Hoe kan ik mijn klant goed adviseren om samen tot het beste resultaat te komen? Met antwoorden op deze vragen kan ik van betekenis zijn voor mijn klant.

Daarbij is niet alleen mijn juridische kennis belangrijk, maar vooral ook het luisteren naar ondernemers. Inzicht hebben wat ze echt willen. Een oplossing moet niet alleen juridisch kloppen, maar ook praktisch vertaald kunnen worden. Dan heb ik echt wat opgelost voor mijn klant. Dat is wat ik wil bereiken.”

Over Iris

Iris is sinds 2017 advocaat bij JPR Advocaten. Daarvoor is ze als juridisch medewerker werkzaam geweest. Ze houdt van aanpakken, is sterk betrokken bij haar klanten en zet graag dat stapje extra om het hoogst haalbare resultaat eruit te slepen. Iris is werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht en houdt zich daarbinnen bezig met contracten- en procesrecht, vennootschapsrecht en faillissementsrecht. Als groot fan van de Graafschap is Iris veelvuldig te zien bij wedstrijden, maar ook bij de commerciële activiteiten. Daarnaast is ze lid van Inspiratie Ontbijt Achterhoek.

Recente artikelen

rechter doet uitspraak over vastgoedovereenkomsten

Overeenkomst in strijd met het Didam-arrest nietig

Breaking vonnis: een koopovereenkomst die is gesloten zonder de regels van het Didam-arrest in acht te nemen, is...

De rol van de Ondernemingsraad en de Wet Toekomst Pensioenen

De Wet Toekomst Pensioenen is op 22 december 2022 aangenomen door de Tweede Kamer. Behandeling in de Eerste Kamer vindt...

Blauwe belastingenvelop met geld

Belastingschulden en gerichte betalingen

Als het gaat om betalingen op belastingschulden dan bestaat er een verschil tussen de zogenaamde gerichte betaling en...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.