Menu
JPR Advocaten

Sebastiaan Vos

Sebastiaan Vos
Sebastiaan Vos
Sebastiaan
Deventer

“Ik haal er voldoening uit complexe feiten terug te brengen tot de juridische kern en van daaruit te acteren. Daarnaast past het bij mij een mening te vormen en een standpunt in te nemen en daar ook wat mee te doen. Met deze eigenschappen heb ik ook overwogen rechter te worden. Als advocaat vind ik juist de contacten met ondernemers die vol trots en passie vertellen over hun bedrijf, het leukste aan mijn werk!

In mijn werk is geen dag en geen zaak hetzelfde. De afwisseling en juridische uitdagingen waarvoor je wordt gesteld, zijn verslavend voor mij. Ik hou van die uitdagingen.

Ik ervaar het als een voorrecht om mee te mogen denken met de beslissers in organisaties en een sparringpartner te mogen zijn voor ondernemers die daar behoefte aan hebben. Ik wil graag van waarde zijn en iets toevoegen voor hen. Dat maakt mijn werk zinvol. “

Over Sebastiaan

Sebastiaan is sinds 2000 advocaat. Sinds 2013 werkt hij voor JPR Advocaten en hij is partner. Hij is gespecialiseerd in het ondernemings- en insolventierecht en houdt zich onder meer bezig met fusies en overnames, financiering en aansprakelijkheid. Hij kan snel acteren en nieuwe strategieën bepalen in veranderende en onverwachte situaties. Dat maakt hem een waardevolle gesprekspartner voor bestuurders en toezichthouders.

Meedenken is "meerwaarde bieden aan je klant; in gesprek gaan over argumenten om tot de beste oplossing te komen."
Aanpakken is "de zaak ze snel mogelijk oppakken en direct terugkoppelen."
Oplossen is "de meest pragmatische oplossing tegen de juiste prijs."
  • Rotary Foundation Commissaris, Rotary Elst Over-Betuwe
  • Lid Faillissementscommissie Arrondissement Gelderland (tot september 2013)
  • Genomineerd voor de overnameadvocaat van het jaar award 2019 door Brookz
  • Financiering en zekerhedenrecht
  • Lid van de Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD)
  • Lid van Insol International
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: