Menu
JPR Advocaten

Iris Conijn

Iris Conijn
Iris Conijn
Iris
Doetinchem

“Het recht lijkt vaak heel helder. Maar er zijn vele grijze gebieden. Daar liggen voor mij de uitdagingen. Hoe kan ik daarin het beste standpunt innemen voor mijn klant? Welke creatieve oplossingen kan ik aandragen? Hoe kan ik mijn klant goed adviseren om samen tot het beste resultaat te komen? Met antwoorden op deze vragen kan ik van betekenis zijn voor mijn klant.

Daarbij is niet alleen mijn juridische kennis belangrijk, maar vooral ook het luisteren naar ondernemers. Inzicht hebben wat ze echt willen. Een oplossing moet niet alleen juridisch kloppen, maar ook praktisch vertaald kunnen worden. Dan heb ik echt wat opgelost voor mijn klant. Dat is wat ik wil bereiken.”

Over Iris

Iris is sinds 2017 advocaat bij JPR Advocaten. Daarvoor is ze als juridisch medewerker werkzaam geweest. Ze houdt van aanpakken, is sterk betrokken bij haar klanten en zet graag dat stapje extra om het hoogst haalbare resultaat eruit te slepen. Iris is werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht en houdt zich daarbinnen bezig met contracten- en procesrecht, vennootschapsrecht en faillissementsrecht. Als groot fan van de Graafschap is Iris veelvuldig te zien bij wedstrijden, maar ook bij de commerciële activiteiten. Daarnaast is ze lid van Inspiratie Ontbijt Achterhoek.

Meedenken is "een waardige sparringpartner voor de ondernemer zijn."
Aanpakken is "altijd bereikbaar zijn, snel schakelen en verwachtingen managen."
Oplossen is "het maximale resultaat behalen, maar vooral een praktische oplossing bieden waar de ondernemer mee verder kan."
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: