Menu
JPR Advocaten

Bart Holthuis

Bart Holthuis
Bart Holthuis
Bart
Deventer

“In de ruim 40 jaar die ik nu werkzaam ben als advocaat heeft het vakgebied aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht grote ontwikkelingen doorgemaakt. In de loop der tijd is mijn vak inhoudelijker en specialistischer geworden. Het contact met mensen blijft voor mij essentieel, door je alleen op de inhoud te concentreren win je geen zaken. Veel van mijn tijd heb ik besteed aan het adviseren van grote verzekeringsbedrijven. De arbeidsongeschiktheidsverzekering en beroepsaansprakelijkheid hebben mijn bijzondere belangstelling. Sinds 1 januari 2020 richt ik me ook op coaching, commercie en klachtbehandeling.

Door mijn interesse voor cultuur en muziek neem ik deel aan diverse besturen in deze sector. Ik voel mij betrokken bij de stad en ben geïnteresseerd in de sociaaleconomische ontwikkeling van Deventer. Tevens ben ik voorzitter geweest van de Compensatiecommissie van de Rooms Katholieke Kerk, intrigerende werkzaamheden met een grote emotionele impact op alle betrokkenen.”

Over Bart

Vanaf 1981 is Bart actief als advocaat en sinds 1987 partner. Van 2008 tot 2015 is hij voorzitter geweest van het Dagelijkse Bestuur van JPR Advocaten. Bart vindt betrokkenheid, goede communicatie en samenspraak met de klant belangrijk.

Meedenken is "“zodanig sparren met de klant dat je enerzijds helder inzicht krijgt in het probleem en anderzijds de klant kan voorzien van een passende oplossing van dat probleem.”"
Aanpakken is "“zeggen wat je doet en vervolgens doen wat je hebt gezegd.”"
Oplossen is "“niet altijd juridisch de meest perfecte oplossing kiezen als een praktische oplossing meer voor de hand ligt.”"
  • Secretaris Stichting Matthäus Passion Bergkerk Deventer
  • Voorzitter Vrienden Kamermuziek Deventer
  • Voorzitter Concerto d’ Amsterdam
  • President-Commissaris Deventer Schouwburg (tot december 2019)
  • Voorzitter Compensatiecommissie RKK Nederland (tot medio 2018)
  • Voorzitter Vereniging van Letselschadeadvocaten ‘LSA’ (2001-2004)
  • Lid van de Vereniging voor Verzekeringswetenschap
  • Lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: