14 januari 2015

Pascal Hulsegge als vierde vrouw toegetreden tot coöperatie JPR Advocaten

JPR advocaten
Pascal Hulsegge toegetreden | JPR Advocaten

Met ingang van 1 januari 2015 is mr. Pascal Hulsegge benoemd tot partner van JPR Advocaten. Zij maakt nu als vierde vrouw deel uit van de coöperatie en brengt daarmee het aandeel vrouwelijke partners op 24%. Pascal is sinds 2009 in dienst als advocaat op het kantoor in Deventer.

Pascal richt zich in de praktijk met name op haar specialisme arbeidsrecht. Zij deed specifieke ervaring op met juridische advisering over CAO-recht, medezeggenschap, individueel- en collectief ontslag en heeft daarnaast kennis op het terrein van Intellectueel Eigendom. Zij treedt op als gesprekspartner van en raadsvrouw voor HR-managers en directeuren bij middelgrote tot grote (familie)bedrijven of particulieren.

Pascal Hulsegge publiceert regelmatig artikelen in regionale media en vakbladen, verzorgt presentaties en lezingen voor ondernemers en is - mede door het bekleden van diverse bestuursfuncties bij lokale organisaties - maatschappelijk betrokken bij Deventer en directe omgeving. Tevens is zij lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Ressort Arnhem (VAARA).

Pascal Hulsegge over haar toetreding: “Optimale advisering van mijn huidige en toekomstige cliënten blijft uiteraard voor mij de hoogste prioriteit. Daarnaast kan ik de ambities om de kwaliteit van JPR Advocaten continu te verbeteren en zoveel mogelijk uit te dragen in ons werkgebied Oost-Nederland nu als partner actief beïnvloeden. Ik ben groot voorstander van een gezonde verdeling tussen ‘man, vrouw, jong en oud’ in het management van bedrijven. De ervaring dat diversiteit bijdraagt aan organisatieontwikkeling en goede bedrijfsresultaten heeft veel organisaties aan het denken gezet. Ook bij JPR Advocaten is volop aandacht voor dit onderwerp.”

 

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.