Opening nieuwe bezoeklocatie JPR Advocaten in Zutphen

JPR advocaten
Opening bezoeklocatie JPR Advocaten in Zutphen | JPR Advocaten

DEVENTER – Met de opening van de nieuwe bezoeklocatie is JPR Advocaten, na de oprichting in 1899, terug in Zutphen! Vanaf januari 2018 staan onder meer onze collega’s Nienke Beun en Sjoerd van der Vegt voor u klaar. JPR Advocaten is graag goed bereikbaar in de regio. Door middel van deze bezoeklocatie kunnen cliënten makkelijk binnen lopen en kunnen wij u nog beter bedienen. 

Adres: Het Emerhuys aan de Piet Heinstraat 1
Bezoek: Op afspraak
Telefoon: 0570 – 755 101
Mail: info@jpr.nl

Nienke Beun

Bij Nienke kunt u terecht met al uw vragen over vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Haar specialisaties binnen deze rechtsgebieden zijn huurrecht en contracten- en procesrecht.

Nienke: “Korte lijntjes, duidelijke taal en praktische oplossingen. Dat is waarvoor ik sta. Ondanks alle digitale mogelijkheden is het ook prettig elkaar ‘face-to-face’ te spreken.”

Sjoerd van der Vegt

Sjoerd van der Vegt is al sinds 1999 actief als advocaat. Hij denkt graag met u mee, voornamelijk binnen het arbeidsrecht. Zijn specialisaties binnen dit rechtsgebied zijn pensioenrecht, CAO-recht, medezeggenschap en individueel-en collectief ontslag. 

Sjoerd: “Samen met de cliënt het meest optimale resultaat uit een zaak te halen, daar draait het uiteindelijk om. Direct contact met de cliënt staat daarom voorop.” 

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.