JPR Advocaten opent pop-up store in de binnenstad van Doetinchem

JPR advocaten
JPR Advocaten opent pop-up in Doetinchem | JPR Advocaten

JPR Advocaten met vaste vestigingen in Doetinchem en Deventer opent als eerste advocatenkantoor in Oost-Nederland een pop-up store. Deze juridische winkel is gevestigd in het voormalige Dolcis-pand aan de Hamburgerstraat 36 te Doetinchem. JPR Advocaten wil hiermee de juridische dienstverlening dichterbij de mensen brengen. Onder het motto “stap gewoon eens binnen”, biedt JPR Advocaten het publiek de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier (gratis) juridische kennis op te doen.

Themadagen, workshops en lezingen

Iedereen kan gewoon binnenlopen om kennis te maken met de advocaten van JPR Advocaten of om een juridische vraag te stellen. Er worden themadagen georganiseerd zoals de dag van het arbeidsrecht, de start-up-dag, de dag van de vergunningen en een kinder-/jeugdspreekuur (bijvoorbeeld over scheiding van ouders). Op die dagen zijn de gespecialiseerde JPR Advocaten een vraagbaak op die specifieke terreinen. Er vinden workshops en lezingen plaats over hoe om te gaan met een lastige overheid en over overheidsaansprakelijkheid bij ongelukken, zoals de vuurwerkramp waar JPR de slachtoffers bijstond. Hieronder treft u het volledige programma aan.

Informatie over beroep van advocaat

Daarnaast kunnen scholieren/studenten en andere geïnteresseerden tijdens de scholierendagen en ook daarbuiten altijd terecht met hun vragen over het beroep van advocaat. Hoe word je advocaat? Wat is/doet een advocaat? De advocaat is een probleemoplosser en kan ook in het voorstadium van meerwaarde zijn. Bijvoorbeeld om een procedure bij de rechter te voorkomen. De advocaat procedeert niet alleen, maar zet ook strategieën uit, denkt in oplossingen en onderhandelt voor het optimale resultaat voor de klant. 

Vrijwillige gift voor de Voedselbank Doetinchem

In de Sinterklaastijd wil JPR Advocaten ook aandacht vragen voor het goede doel. Dit goede doel is de voedselbank Doetinchem. Op dit moment maken wekelijks circa 120 tot 140 gezinnen in Doetinchem en Zelhem gebruik van de Voedselbank. De voedselpakketten worden echter steeds kleiner doordat het aanbod van de aangeboden producten verschraalt. Verder lopen de inkomsten terug. In de pop-up store kunnen mensen (voor het gratis advies) een vrijwillige gift achterlaten in de collectebus en daarmee de Voedselbank Doetinchem ondersteunen.

Vrije inloop

De pop-up store van JPR Advocaten is tijdens winkeltijden geopend van donderdag 17 november tot 5 december (op maandag en dinsdag gesloten). Dus ook op de koopzondagen. Iedere dag is er vrije inloop en een lekkere kop koffie staat altijd klaar. 

Meer informatie (programma, lezingen, workshops) vindt u hierboven en via Facebook, LinkedIn, en Twitter.  

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.