Eva Schothorst-Gransier treedt toe tot de partnergroep van JPR Advocaten.

Bram Groenen

Op 1 oktober jl. maakte mr. Eva Schothorst-Gransier de overstap van Simmons & Simmons naar JPR Advocaten. Eva is een ervaren advocaat met een indrukwekkende staat van dienst. Met haar komst verstevigt zij het team Verzekerings- en Aansprakelijkheidsrecht. Vanuit haar nieuwe werkplek in het JPR kantoor in Utrecht, vertelt Eva over haar motivatie om zich als partner bij JPR aan te sluiten.

Een ervaren team

“Het team Verzekering & Aansprakelijkheid van JPR wordt gerespecteerd in onze markt. Bijvoorbeeld dankzij de bijdrage aan de wetenschap door mr. Pieter Leerink en mr. Manon Pluymen, beiden gepromoveerd. In het verzekeringsrecht kun je niet om hen heen. Daar voeg ik nu mijn expertise en ervaring aan toe. Hiermee groeit het team naar 8 veelzijdige professionals, dat een breed pallet aan V&A-diensten aanbiedt op het gebied van o.a. AVB, Beroepsaansprakelijkheid, Brand, Cyber, Krediet, Business Interruption, AOV, Product contaminatie en Recall, etc. In deze samenstelling bieden we dus nog meer toegevoegde waarde voor verzekeraars, volmachten, tussenpersonen en grote bedrijven die we tot onze klanten mogen rekenen.”

“Het is fijn om weer onderdeel te zijn van een team dat zich al heeft bewezen. Ik ben gemotiveerd om het nog sterker te maken.”, aldus Eva.

Verenigde waarden

Eva vervolgt, “JPR is een kantoor met bijna 125 jaar geschiedenis. Stevig geworteld in de markt, maar tegelijkertijd innovatief. De liefde voor ons ambacht staat voorop. Het draait hier niet alleen om ‘pegels maken’. Hoewel ik commercieel ben opgevoed, ervaar ik hier de ruimte voor mijn idealistische kant. Topkwaliteit bieden, toegankelijk zijn en prettig samenwerken staat centraal. Zo kan ik écht als businesspartner voor mijn cliënten optreden, en mijn steentje bijdragen aan de maatschappij.”

Managing partner van JPR Advocaten, Pascal Hulsegge is verheugd met de komst van Eva. “Dit is een mooi voorbeeld van hoe we op basis van onze cultuur en gedeelde waarden top advocaten aantrekken. Eva is juridisch inhoudelijk ijzersterk. Een echte aanwinst voor het team dat ze met haar kennis zowel verdieping als verbreding biedt. Bovendien brengt Eva met haar komst onze partnergroep in balans. Voortaan is de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen gelijk. Zo gaan meerdere wensen voor onze organisatie in één keer in vervulling.”, aldus Pascal.

JPR Advocaten in Utrecht

“In 2021 opende JPR een nieuwe vestiging in Utrecht. Het vormt de poort naar de Randstad waar nu al veel van onze klanten zitten. Met mijn komst naar Utrecht toont JPR de ambitie om verder uit te breiden, ook wat betreft internationale zaken. Je hoeft geen internationaal kantoor te zijn, om internationale service te kunnen bieden. Door mijn internationale verzekeringsnetwerk, kunnen wij met ons team de markt nu mondiaal maatwerk bieden. Ik zie een mooie toekomst voor ons team en JPR tegemoet!”

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.