Jesse is als zelfstandig advocaat aan JPR advocaten geassocieerd en aangesloten bij de Orde van Advocaten Midden-Nederland.

“Mijn blik op de juridische uitdagingen van jouw bedrijf is veelzijdig. Dat komt door mijn ruime ervaring als advocaat met binnen- en buitenlandse cliënten en door mijn ervaring als voormalig curator in faillissementen. Ik handel vanuit de wetenschap dat een goed advies staat of valt met de juiste context waarin het wordt gegeven: hoe dient ons advies het best de doelen van de cliënt? Daarom word ik het liefst gezien als klankbord en werk ik graag samen met cliënten en wederpartijen in transacties of aan contracten. Zo vinden we samen goede argumenten om iets juist wél te doen. Dienstverlening is meer dan een intellectuele uitdaging, het gaat ook om begrip, compassie en emotionele intelligentie.”

Over Jesse

Jesse werkt sinds 2022 als zelfstandig advocaat samen met JPR Advocaten in het Team M&A. Daarnaast is hij ook betrokken in het Team Ondernemingsrecht. Jesse houdt zich uitsluitend bezig met ondernemingsrecht, waarbinnen hij zich toelegt op advisering over contracten, in het bijzonder overnamecontracten en commerciële contracten. Procederen doet Jesse vooral over overnamecontracten en geschillen tussen aandeelhouders. Zijn clientèle bestaat uit specialisten met een eigen of gedeelde praktijk, ondernemers in het MKB+ en semi-publiekrechtelijke instellingen. Zijn standplaats is Utrecht. Jesse heeft bijzondere affiniteit met familiebedrijven. Jesse is advocaat sinds 2003 en sinds 2012 werkt Jesse tevens regelmatig vanuit het buitenland.

Recente artikelen

Voor geldigheid van een vaststellingsovereenkomst (VSO) is niet altijd een handtekening vereist.

De wet schrijft voor (artikel 7:670b BW) dat een beëindigingsovereenkomst alleen geldig is als deze schriftelijk is...

Philips vs. Lidl: inbreuk op de vormgeving van scheerapparaten?

De Hoge Raad heeft zich in juli uitgelaten over een zaak tussen Philips en Lidl over de uiterlijke vormgeving van...

Mag de werkgever TikTok op de telefoon verbieden?

Op 21 maart jl. besloot het kabinet om TikTok op de werktelefoons van rijksambtenaren te verbieden. De reden hiervoor...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.