Ondernemingsrecht
16 maart 2016

Ontbijtsessie Duurzaamheid en MVO

Pascal Hulsegge
Ontbijtsessie Duurzaamheid en MVO | JPR Advocaten

Op 15 maart jl. heeft MKB Deventer een ontbijtsessie in het kader van duurzaamheid en MVO georganiseerd in het Postillion Hotel te Deventer. Pascal Hulsegge, bestuurslid van MKB Deventer, openende samen met medebestuurslid Harold Viscaal en wethouder Jan Jaap Kolkman van de Gemeente Deventer het ontbijt, nadat zij een filmpje met (een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte, stimulerende boodschap van niemand minder dan) minister Lodewijk Asscher had vertoond.

Doel van deze ontbijtsessie is om ondernemers in Deventer en omstreken te inspireren zich bezig te houden met maatschappelijk verantwoord ondernemen. In dat kader heeft een vijftal ‘Deventer MVO Ondernemers van het jaar’, onder wie Pascal Hulsegge (JPR Advocaten), Henk Koning (McDonalds), Hans Kok (Jumbo), Benjamin Beerthuis (Cambio) en Gerard van Groenewoud (BAM) hun kennis en ervaringen gedeeld over kansen en bedreigingen voor duurzaam ondernemerschap. Tevens hebben zij gezamenlijk onderzocht of het mogelijk is om collectief in Deventer duurzame projecten op de kaart te zetten.

Ook onze Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Lodewijk Asscher, ondersteunde dit mooie initiatief van MKB Deventer dus door middel van een persoonlijke boodschap voor alle aanwezigen. Kijk hieronder voor het filmpje.

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.