Ondernemingsrecht Insolventie
16 november 2016

Mededeling ten behoeve van betrokkenen bij Multicycle te Ulft

Tian Herstel
Multicycle te Ulft | JPR Advocaten

In aanvulling op de eerdere berichtgeving kan worden medegedeeld dat inmiddels ook het faillissement is uitgesproken ten aanzien van de dochtervennootschappen van Multicycle Inventures Group B.V., te weten Multicycle Holding B.V., Multicycle International B.V., Multicycle B.V. en Innovative Control Electronics B.V. De inventarisatiefase is nog niet afgerond. Dat betekent dat het bedrijf op dit moment nog steeds gesloten is.

Voor klanten geldt dat op dit moment niet tegemoet kan worden gekomen aan verzoeken tot (af-)levering of garantiewerk. Vanwege het faillissement zullen ook die verzoeken allemaal moeten worden beoordeeld. Om de grote stroom aan informatieverzoeken te kunnen verwerken en de afwikkeling daarvan voorspoedig te laten verlopen, verzoeken wij u om eventuele verzoeken uitsluitend schriftelijk te richten aan multicycle@jpr.nl.

Inmiddels hebben zich de nodige overnamekandidaten gemeld. Om een zo hoog mogelijke opbrengst te kunnen bewerkstelligen, zal een biedingenprocedure worden opgestart.

Zodra er nieuws te melden is, zullen we dat via deze website en social media bekend maken. Houdt u daarom onze website en social media-accounts (Twitter, LinkedIn en Facebook) in de gaten.

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.