Erfrecht
2 februari 2016

JPR-advocaat Ubel van der Werff benoemd tot Raadsheer in Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

JPR advocaten
Ubel van der Werff benoemd tot Raadsheer in Gerechtshof | JPR Advocaten

Advocaat Ubel van der Werff stapt per 1 maart 2016 over naar de rechterlijke macht om de sector familierecht in Arnhem te versterken. Ubel is 54 jaar en werkt sinds 1994 bij JPR advocaten. Hij is gespecialiseerd in het familierecht en mediator/echtscheidingsbemiddelaar.

Ubel van der Werff zegt over zijn benoeming het volgende: “Naast mijn functie als advocaat ben ik al een paar jaar raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch en heb gemerkt dat ik daar veel plezier aan beleef. Toen ik werd benaderd om de stap naar het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden te maken, heb ik wel even geaarzeld. Ik ben tenslotte al sinds mijn studietijd als advocaat werkzaam en heb het bij JPR altijd zeer naar mijn zin gehad. Uiteindelijk heb ik besloten de uitdaging aan te gaan. Ik kijk ernaar uit om straks fulltime als rechter geschillen te kunnen oplossen.”

Pieter Leerink, managing partner bij JPR Advocaten licht toe: “Wij streven bij ons kantoor naar specialisatie en investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze advocaten. Ubel heeft zich de laatste jaren toegelegd op het familierecht en daarin een goede naam opgebouwd. Kennelijk wordt zijn deskundigheid ook door de rechterlijke macht herkend. Wij zijn trots op Ubel.”

De sectie familierecht van JPR Advocaten bestaat uit vier ervaren en gespecialiseerde advocaten. Pieter Leerink: “Natuurlijk vinden wij het jammer dat Ubel ons gaat verlaten. Evengoed blijft JPR ook na zijn vertrek hoogwaardige dienstverlening op het gebied van familierecht aanbieden. Naast Ubel zijn bij ons werkzaam Marthe Ceelen, Janneke Kalk en Wendie Zwart-Peters. Zij zijn alle drie al jarenlang lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en geregistreerd mediator/echtscheidingsbemidde-laar. Ieder van hen heeft meer dan 15 jaar ervaring als familierecht-advocaat en de kwaliteit is gewaarborgd."

Voor meer informatie of een interview kunt u contact opnemen met:

Pieter Leerink, lid van het Dagelijks Bestuur van JPR Advocaten
Telefoon: 0570 - 61 40 80
Mobiel: 06 - 225 22 541
E-mail: leerink@jpr.nl

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.