Als advocaat is het mijn doel het recht toegankelijk te maken voor de klant. Ik streef daarbij naar praktische oplossingen waar mogelijk én nodig. De klant ontzorgen en daarbij ook duidelijkheid geven over de (on)mogelijkheden vind ik belangrijk. Ik geloof in een betrokken aanpak, met oog voor de persoon. Of dit nu is bij advisering aan de voorkant, of bij het voeren van een procedure.

Mijn passie ligt in het civiele vastgoedrecht, specifiek in het huurrecht en het appartementsrecht, omdat ik op die manier een bijdrage kan leveren aan iets tastbaars. Met een team waarbij ieder zijn of haar eigen expertise heeft, kunnen we de klant zo optimaal bedienen.

Over Silvana

Silvana is in 2016 beëdigd als advocaat en werkzaam geweest in het vastgoedrecht, in het bijzonder in het appartementsrecht en het huurrecht. Na vier jaar heeft zij de overstap gemaakt naar de gemeente om daar als juridisch adviseur grondzaken en vastgoed bij te dragen aan gebiedsontwikkeling en het beheer van de grond- en vastgoedportefeuille. Sinds 2024 is Silvana teruggekeerd als advocaat bij JPR advocaten en houdt zij zich wederom bezig met vastgoed- en huurrecht.

Recente artikelen

8 tips om een verzoek tot recht van inzage op een goede manier te behandelen

Er worden steeds meer verzoeken tot recht van inzage door betrokkenen gedaan. Op het moment dat een dergelijk verzoek...

Let op: verplichte kilometerregistratie van jouw werknemers vanaf 1 juli

Heeft jouw organisatie meer dan 100 werknemers die minstens 20 uur per week werken? Dan ben jij vanaf 1 juli 2024...

WHOA blogreeks deel III: de ondernemer aan het woord

In de afgelopen twee WHOA-blogs hebben we je meegenomen in een aantal inhoudelijke punten van een WHOA-traject. In deze...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.