“Als advocaat neem je altijd een bijzondere positie in. Je bent de spin in het web bij fusies en overnames, een vertrouwenspersoon bij geschillen en een objectieve stem binnen bedrijf en bestuur. Dat vergt niet alleen kennis en kunde maar ook betrokkenheid en samenwerking. Die bijzondere positie kenmerkt naar mijn mening ook de unieke relatie die je opbouwt met cliënten.

Mijn rol in fusie- en overnametrajecten is zowel sturend als faciliterend. Veel partijen zullen met elkaar moeten samenwerken wil de overname succesvol zijn en ik neem daarin graag het voortouw. Mijn doel is om een duurzaam resultaat neer te zetten."

Over Benjamin

Benjamin heeft economie en rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2011 is hij zijn carrière begonnen bij het Rotterdamse advocatenkantoor Ploum en hij werkt sinds 2020 bij JPR op de sectie ondernemingsrecht. Binnen zijn rechtsgebied legt hij zich toe op fusies en overnames. Benjamin heeft in 2019 de Grotius specialisatieopleiding Effectenrecht afgerond.

Benjamin is aangesloten bij de Orde van Advocaten Midden-Nederland.

Recente artikelen

Ontbinding van een arbeidsovereenkomst ook mogelijk tijdens ziekte?

De wet kent een aantal opzegverboden. Een van die opzegverboden betreft het opzegverbod tijdens ziekte. Onlangs heeft...

Voorwaardelijk concurrentiebeding in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd

Een concurrentiebeding wordt vaak opgenomen in een arbeidsovereenkomst. Zo’n beding beperkt een werknemer bij het...

Arbeidsrechtelijk Nederland: eerste halfjaar van 2024 in vogelvlucht

Arbeidsrechtelijk Nederland: eerste halfjaar van 2024 in vogelvlucht We zitten inmiddels halverwege 2024, wat betekent...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.