“Als advocaat neem je altijd een bijzondere positie in. Je bent de spin in het web bij fusies en overnames, een vertrouwenspersoon bij geschillen en een objectieve stem binnen bedrijf en bestuur. Dat vergt niet alleen kennis en kunde maar ook betrokkenheid en samenwerking. Die bijzondere positie kenmerkt naar mijn mening ook de unieke relatie die je opbouwt met cliënten.

Mijn rol in fusie- en overnametrajecten is zowel sturend als faciliterend. Veel partijen zullen met elkaar moeten samenwerken wil de overname succesvol zijn en ik neem daarin graag het voortouw. Mijn doel is om een duurzaam resultaat neer te zetten."

Over Benjamin

Benjamin heeft economie en rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2011 is hij zijn carrière begonnen bij het Rotterdamse advocatenkantoor Ploum en hij werkt sinds 2020 bij JPR op de sectie ondernemingsrecht. Binnen zijn rechtsgebied legt hij zich toe op fusies en overnames. Benjamin heeft in 2019 de Grotius specialisatieopleiding Effectenrecht afgerond.

Benjamin is aangesloten bij de Orde van Advocaten Midden-Nederland.

Recente artikelen

Philips vs. Lidl: inbreuk op de vormgeving van scheerapparaten?

De Hoge Raad heeft zich in juli uitgelaten over een zaak tussen Philips en Lidl over de uiterlijke vormgeving van...

Mag de werkgever TikTok op de telefoon verbieden?

Op 21 maart jl. besloot het kabinet om TikTok op de werktelefoons van rijksambtenaren te verbieden. De reden hiervoor...

Wat je zegt, ben je zelf

Op 25 augustus 2023 deed de Hoge Raad der Nederlanden een uitspraak in het kader van de uitleg van overeenkomsten....

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.