Menu
JPR Advocaten

Leonie Ouwersloot-Koster

Leonie Ouwersloot-Koster
Leonie Ouwersloot-Koster
Leonie
Deventer

“In ons vak is geen dag hetzelfde. Ik kom dagelijks bij de meest uiteenlopende bedrijven. De dynamiek en de veelzijdigheid van vraagstukken, het discussiëren en onderhandelen waarbij het belang van de klant voorop staat, intrigeren mij. Deze aspecten van het vak van advocaat trokken mij ook aan, waardoor ik al snel wist dat ik de advocatuur in wilde. Mijn doel is altijd het bereiken van een oplossing waar mijn klant tevreden over is.

In het arbeidsrecht kom ik in aanraking met veel verschillende kwesties. Zo denk ik mee over beleid, begeleid ik individuele en collectieve ontslagprocedures en ondersteun ik OR-adviestrajecten.

Verder ben ik gespecialiseerd in het privacyrecht. Ik adviseer cliënten bij de implementatie van de AVG en denk ik mee op beleidsmatig niveau. Daarnaast geef ik workshops aan klanten en belanghebbenden. Mijn doel daarbij is deelnemers informatie geven waar ze direct mee aan de slag kunnen.”

Over Leonie

Leonie is sinds 2009 advocaat en is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en privacyrecht. Leonie is betrokken bij haar klanten en heeft een pragmatische aanpak. Ze is actief in de ouderraad van de school van haar kinderen.

Meedenken is "met de klant aan tafel zitten en niet alleen het juridische, maar ook het pragmatische gedeelte van een probleem centraal stellen."
Aanpakken is "hands on, daar waar behoefte is ondersteunen."
Oplossen is "dat wat mogelijk is eruit halen en zorgen dat je resultaten bereikt waar de klant verder meekan."
  • Bestuurslid van UVON Gelderland
  • Ouderraad
  • Lid van VJAA
  • Lid van VvA
  • Lid van Vereniging Privacy recht
Publicaties
Externe publicaties
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: