Menu
JPR Advocaten
JPR denkt mee.

Onze advocaten en juridisch adviseurs zijn pragmatische denkers en doeners. Ze hebben stuk voor stuk al vele praktijkcases van binnen en buiten gezien. Benut deze praktijkkennis voor uw eigen onderneming. Groei? Reorganisatie? Overname? Laat ons meedenken en de parate kennis inzetten om het beste rendement te behalen en niets over het hoofd te zien.

Uitdagingen en kansen signaleren
JPR pakt aan.

In de juridische wereld vieren vakjargon en lappen tekst nog steeds hoogtij. Soms noodzakelijk omdat juistheid en volledigheid alleen met uitgebreide teksten te ondervangen is. Maar u wilt weten waar u aan toe bent. U wilt de kern van de zaak weten in taal die voor u helder is. Daarom maken we altijd de vertaalslag naar de praktijk. Zijn we volledig waar dat moet, maar kort en helder waar dat kan. Dat voorkomt verwarring en helpt ons om gezamenlijk de zaak aan te pakken. Want daar houden we van.

Pragmatisch en doelgericht aan de slag
JPR lost op.

We kunnen geen wonderen verrichten. Maar we stellen wel alles in het werk om er voor u het maximale uit te halen. We houden de voortgang erin, houden proactief contact met alle betrokken partijen en gaan voor het maximaal haalbare resultaat. Waar nodig schakelen we teamleden in met aanvullende expertise. Bovendien zijn we altijd reëel in de kansen die we zien. Zo werken we toe naar een eindresultaat waarvan we zeker weten dat het de best mogelijke oplossing is.

Alles voor het maximaal haalbare

Een team met hart voor de zaak.

Wij zijn JPR. Een team van advocaten en juridisch adviseurs. Een club van ondernemende specialisten die hun kennis en expertise graag inzetten om u te beschermen tegen risico’s die u mogelijk zelf nog niet ziet, maar ook om u te helpen bij het optimaal benutten van kansen. Dit doen we altijd op het snijvlak van ondernemerschap en juridische kennis. Wij hebben daarbij maar één doel voor ogen: onze opdrachtgevers een betere nachtrust geven door ze maximaal te ondersteunen met onze kennis.

JPR. Denkt mee. Pakt aan. Lost op.

Laatste nieuws

18 december
WhatsAppgroep van boa’s met de naam ‘Paniek’ waarin collega’s werden bekritiseerd is geen grond voor ontslag
Een verzoek tot ontbinding van de arbeidsovereenkomsten met drie ambtenaren en hun...
Lees meer
10 december
Uitbreiding compensatie transitievergoeding vanaf 2021
Afgelopen jaar is in de wet opgenomen dat werkgevers een compensatie kunnen aanvragen...
Lees meer
9 december
Wouter Ribbers op BNR Nieuwsradio
Onze collega Wouter Ribbers werd gisteren geïnterviewd door BNR. Door de coronacrisis...
Lees meer
8 december
De Opzetclausule 2020 van het Verbond van Verzekeraars geanalyseerd
Onze advocaten Martijn Maas en Pieter Leerink hebben de Opzetclausule 2020 tot in de...
Lees meer
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: