Menu
JPR Advocaten
JPR denkt mee.

Onze advocaten en juridisch adviseurs zijn pragmatische denkers en doeners. Ze hebben stuk voor stuk al vele praktijkcases van binnen en buiten gezien. Benut deze praktijkkennis voor uw eigen onderneming. Groei? Reorganisatie? Overname? Laat ons meedenken en de parate kennis inzetten om het beste rendement te behalen en niets over het hoofd te zien.

Uitdagingen en kansen signaleren
JPR pakt aan.

In de juridische wereld vieren vakjargon en lappen tekst nog steeds hoogtij. Soms noodzakelijk omdat juistheid en volledigheid alleen met uitgebreide teksten te ondervangen is. Maar u wilt weten waar u aan toe bent. U wilt de kern van de zaak weten in taal die voor u helder is. Daarom maken we altijd de vertaalslag naar de praktijk. Zijn we volledig waar dat moet, maar kort en helder waar dat kan. Dat voorkomt verwarring en helpt ons om gezamenlijk de zaak aan te pakken. Want daar houden we van.

Pragmatisch en doelgericht aan de slag
JPR lost op.

We kunnen geen wonderen verrichten. Maar we stellen wel alles in het werk om er voor u het maximale uit te halen. We houden de voortgang erin, houden proactief contact met alle betrokken partijen en gaan voor het maximaal haalbare resultaat. Waar nodig schakelen we teamleden in met aanvullende expertise. Bovendien zijn we altijd reëel in de kansen die we zien. Zo werken we toe naar een eindresultaat waarvan we zeker weten dat het de best mogelijke oplossing is.

Alles voor het maximaal haalbare

Advocaten van JPR weten als geen ander wat ondernemen inhoudt. Zoekt u een gedreven en deskundige juridische partner? Wij staan u graag bij!

Meer informatie

Hebt u als particulier juridische bijstand op persoonlijk vlak nodig? Voor advies bij geschillen, conflicten of familiekwesties kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

Bent u bedrijfsjurist of HR-manager en benieuwd wat JPR voor u kan betekenen? Laat u verrassen door onze praktische en resultaatgerichte oplossingen.

Meer informatie

Een team met hart voor de zaak.

Wij zijn JPR. Een team van advocaten en juridisch adviseurs. Een club van ondernemende specialisten die hun kennis en expertise graag inzetten om u te beschermen tegen risico’s die u mogelijk zelf nog niet ziet, maar ook om u te helpen bij het optimaal benutten van kansen. Dit doen we altijd op het snijvlak van ondernemerschap en juridische kennis. Wij hebben daarbij maar één doel voor ogen: onze opdrachtgevers een betere nachtrust geven door ze maximaal te ondersteunen met onze kennis.

JPR. Denkt mee. Pakt aan. Lost op.

Laatste nieuws

2 februari
Kan auteursrecht rusten op kunstmatige AI-kunst?
De ontwikkeling op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) roept verschillende...
Lees meer
30 januari
Disfunctioneren en dossieropbouw
Het is januari 2023. Voor veel werkgevers het moment om terug te blikken op het jaar...
Lees meer
24 januari
Bewijs van transacties tussen ouders en kinderen
Het verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen is vaak het bewijs. Hoe toon jij aan...
Lees meer
12 januari
Welk schema van de Xella-norm pas je toe bij een slapende werknemer?
Een slapend dienstverband betekent dat de werknemer geen werkzaamheden meer verricht en...
Lees meer
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: