“Mijn directe omgeving wist het eigenlijk altijd al: Martijn wordt advocaat. Ik houd van debatteren en goede kennis van feiten. Tijdens mijn studies rechten en geschiedenis was ik voortdurend op zoek naar een uitdaging. Het intrigeert mij om me te verdiepen in een enorme hoeveelheid informatie. Er zijn situaties waar de wetgeving niet voldoende in voorziet. Dan moet je creatief zijn en een praktische oplossing vinden. Bij recht gaat het over strategieën; alle mogelijke scenario’s in overweging nemen en goed luisteren naar de klant.

Ik ben graag goed voorbereid, in de rechtszaal en daarbuiten. Daarbij zorg ik dat klanten weten wat ze kunnen verwachten en dat ik ze duidelijk informeer. Het is de kunst om met de juiste vragen het ‘waarom’ van een klant te achterhalen en zo tot een passende oplossing te komen.”

Over Martijn

Martijn is sinds 2016 advocaat bij JPR Advocaten in Deventer. Hij begon als student-stagiair en werkte later ook als juridisch medewerker bij JPR. Op basis van een helder advies helpt hij zijn klanten de juiste strategische keuzes te maken in het complexe verzekeringsrecht.

Recente artikelen

rechter doet uitspraak over vastgoedovereenkomsten

Overeenkomst in strijd met het Didam-arrest nietig

Breaking vonnis: een koopovereenkomst die is gesloten zonder de regels van het Didam-arrest in acht te nemen, is...

De rol van de Ondernemingsraad en de Wet Toekomst Pensioenen

De Wet Toekomst Pensioenen is op 22 december 2022 aangenomen door de Tweede Kamer. Behandeling in de Eerste Kamer vindt...

Blauwe belastingenvelop met geld

Belastingschulden en gerichte betalingen

Als het gaat om betalingen op belastingschulden dan bestaat er een verschil tussen de zogenaamde gerichte betaling en...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.