“Mijn directe omgeving wist het eigenlijk altijd al: Martijn wordt advocaat. Ik houd van debatteren en goede kennis van feiten. Tijdens mijn studies rechten en geschiedenis was ik voortdurend op zoek naar een uitdaging. Het intrigeert mij om me te verdiepen in een enorme hoeveelheid informatie. Er zijn situaties waar de wetgeving niet voldoende in voorziet. Dan moet je creatief zijn en een praktische oplossing vinden. Bij recht gaat het over strategieën; alle mogelijke scenario’s in overweging nemen en goed luisteren naar de klant.

Ik ben graag goed voorbereid, in de rechtszaal en daarbuiten. Daarbij zorg ik dat klanten weten wat ze kunnen verwachten en dat ik ze duidelijk informeer. Het is de kunst om met de juiste vragen het ‘waarom’ van een klant te achterhalen en zo tot een passende oplossing te komen.”

Over Martijn

Martijn is sinds 2016 advocaat bij JPR Advocaten in Deventer. Hij begon als student-stagiair en werkte later ook als juridisch medewerker bij JPR. Op basis van een helder advies helpt hij zijn klanten de juiste strategische keuzes te maken in het complexe verzekeringsrecht.

Recente artikelen

Werknemers verplicht een kwartier eerder aanwezig laten zijn? Dat kan kwalificeren als betaalde arbeidstijd

Bij veel bedrijven komt het voor dat werknemers geacht worden iets eerder aanwezig te zijn voor de aanvang van hun...

Is jouw geheimhoudingsbeding echt waterdicht?

Heb je als werkgever een geheimhoudingsbeding in de arbeidsovereenkomsten met jouw werknemer staan? Check dan goed hoe...

Wat is de WHOA? Deel I van de blogreeks

De WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) bestond vorige maand alweer drie jaar. Een mooi moment om deze wet te...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.