Menu
JPR Advocaten

Hoogleraren en adviseurs

De ambitie van JPR Advocaten is om het beste advocatenkantoor in Oost-Nederland te zijn. Eén van de kwaliteitsmaatregelen om ook in de toekomst stabiel hoogstaand juridisch werk te kunnen leveren is het aanstellen van twee hoogleraren als adviseur bij ons kantoor.

Prof. mr. drs. M.L. Hendrikse
Prof. mr. drs. M.L. Hendrikse

Prof. mr. drs. M.L. Hendrikse is bijzonder hoogleraar handelsrecht en verzekeringsrecht Open Universiteit (JPR advocaten-leerstoel), directeur UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS), opleidingsdirecteur Master Verzekeringskunde UvA Amsterdam Business School, universitair hoofddocent privaatrecht Universiteit van Amsterdam, rechter-plaatsvervanger in de Rechtbank Utrecht en lid geschillencommissie Kifid (verzekeringskamer).

Prof. dr. J. Adriaanse
Prof. dr. J. Adriaanse

Prof. dr. Jan Adriaanse is oprichter en algemeen directeur van denktank Turnaround PowerHouse en als hoogleraar turnaround-management verbonden aan de Universiteit Leiden. Tevens is hij adviseur voor uiteenlopende organisaties, die zich bezighouden met strategiewijziging, turnaround management en overige ondernemingsvraagstukken.

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: