Menu
JPR Advocaten

Hoogleraren en Adviseurs

De ambitie van JPR Advocaten is om het beste advocatenkantoor in Oost-Nederland te zijn. Eén van de kwaliteitsmaatregelen om ook in de toekomst stabiel hoogstaand juridisch werk te kunnen leveren is de wetenschappelijke samenwerking met hoogleraren.

Mr. C.G.M.J. van Kreij
Mr. C.G.M.J. van Kreij

Cees van Kreij is of counsel bij JPR Advocaten in Doetinchem en werkzaam in het Ondernemingsrecht, Vastgoedrecht en Verzekeringsrecht. Zijn specialisaties binnen deze rechtsgebieden zijn: vennootschapsrecht, franchise, huurrecht, bouwrecht en letselschade.

Prof. mr. drs. M.L. Hendrikse
Prof. mr. drs. M.L. Hendrikse

Prof. mr. drs. M.L. Hendrikse is bijzonder hoogleraar handelsrecht en verzekeringsrecht Open Universiteit (JPR advocaten-leerstoel), directeur UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS).

Prof. dr. J. Adriaanse
Prof. dr. J. Adriaanse

Prof. dr. Jan Adriaanse is oprichter en algemeen directeur van denktank Turnaround PowerHouse en als hoogleraar turnaround-management verbonden aan de Universiteit Leiden. Tevens is hij adviseur voor uiteenlopende organisaties, die zich bezighouden met strategiewijziging, turnaround management en overige ondernemingsvraagstukken.

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: