Menu
JPR Advocaten

Ruben Schuurman

Ruben Schuurman
Ruben Schuurman
Ruben
Doetinchem

“Tijdens mijn middelbareschooltijd wilde ik bij de politie of defensie werken. Het gevoel voor rechtvaardigheid is bij mij sterk. Na mijn VWO heb ik besloten rechten te gaan studeren en ben ik vervolgens advocaat geworden. In de advocatuur voel ik me helemaal op mijn plek en houd ik ervan om het juridische debat op scherpst van de snede te voeren.

Elke zaak is als een puzzel. Ik verplaats me eerst in de ondernemer en bedenk me: wat zou een goed resultaat zijn? En op welke manier zou ik dat willen bereiken? Dan is het een kwestie van de stukjes in elkaar passen en uiteindelijk een respectvolle benadering vinden.

Mijn specialiteit is arbeidsrecht en ik ben curator in faillissementen. Ik stel het zeer op prijs wanneer zaken verantwoord worden opgelost. Ik ben daarnaast altijd opzoek naar verbondenheid met een klant en ga voor een lange termijn relatie.”

Over Ruben

Ruben is advocaat bij JPR Advocaten sinds 2005. Hij houdt zich voornamelijk bezig met arbeidsrecht zoals ontslag, arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap OR. Tevens is hij curator in faillissementen.

Als lid van de Klachtencommissie van het Graafschap College kijkt hij mee vanuit een beslissersrol en houdt hij binding met Doetinchem. Als bestuurslid en voorzitter van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland is Ruben vooral actief vanwege het delen van kennis met vakgenoten onderling.

Meedenken is "als een kameleon je aanpassen aan de cultuur en je verplaatsen in de klant alsof je een als tijdelijke medewerker of eigenaar van een bedrijf bent."
Aanpakken is "een strategische aanvliegroute bepalen. Complexiteit terugvertalen naar keuzes."
Oplossen is "een resultaat beogen waar de klant zich goed bij voelt."
  • Lid van de Juniorkamer Deventer
  • Klachtencommissie Graafschap College
  • Voorzitter Vereniging Arbeidsrechten Advocaten Oost-Nederland
  • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Ressort Arnhem (VAARA)
  • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Publicaties
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: