Menu
JPR Advocaten

Stand van zaken Wet Werk en Zekerheid

Geschreven op 1 mei 2014  •  Auteur: Wouter Ribbers
Stand van zaken Wet Werk en Zekerheid

De Tweede Kamer heeft het voorstel (EK 33.818, A) op 18 februari 2014 aangenomen. Bontes, SGP, CDA, ChristenUnie, VVD, D66, GroenLinks en PvdA stemden voor. GroenLinks wenste geacht te worden tegen de artikelen 668a en 673 gestemd te hebben.

De Eerste Kamercommissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) heeft op 1 mei 2014 de memorie van antwoord ontvangen en levert op 20 mei 2014 inbreng voor het nader voorlopig verslag. De plenaire behandeling door de Eerste Kamer vindt plaats op 3 juni 2014 onder het voorbehoud dat de schriftelijke behandeling in commissieverband tijdig is afgerond.


Wouter Ribbers
Wouter Ribbers

"Arbeidsrecht vraagt om snelle en praktische oplossingen. Het is daarom erg belangrijk dat je als advocaat goed weet hoe interpersoonlijke relaties in elkaar steken. Door mijn ervaring als gesprekspartner, met bestuurders en toezichthouders, weet ik de juiste verbindingen te leggen om van toegevoegde waarde te zijn voor de ondernemer.

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de markt waarin we opereren. Onze aanpak is professioneler en bedrijfsmatiger geworden. We zijn sterk gebleven door continu mee te bewegen met ontwikkelingen. Maar het wezenlijke van het werk is nog altijd hetzelfde; je moet er altijd voor je klant zijn!”

Over Wouter

Wouter is sinds 1981 advocaat en vanaf 1987 partner bij JPR Advocaten. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft een uitgebreid netwerk. Naast de juridische aspecten van zijn werk heeft hij gevoel voor intermenselijke zaken die belangrijk zijn voor het functioneren van medewerkers en organisaties. Ook daarin adviseert en begeleidt hij zijn klanten, om zo samen tot de beste oplossingen te komen.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: