Menu
JPR Advocaten

Internationale contracten

Geschreven op 13 juli 2015  •  Auteur: Marjolein van Leeuwen
Internationale contracten

(Deze column is gepubliceerd in Achterhoek Magazine, uitgave 2, 2015).

Als je ondernemend advocaat bent, dan is één van de mooie dingen van het vak dat je inzicht krijgt in veel verschillende bedrijven in verschillende branches. In dat verband mag ik mezelf gelukkig prijzen dat ik werkzaam ben in de Achterhoek, waar ik onder andere bedrijven uit de maakindustrie mag adviseren en vertegenwoordigen. Veel van die bedrijven opereren buiten de landsgrenzen. Ik adviseer die bedrijven onder andere bij het inrichten van hun bedrijfsstructuur, distributie- en agentuurcontracten en bij het opstellen en het aangaan van andersoortige (internationale) contracten. Je komt dan nog wel eens iets tegen.

Lees hier het gehele artikel.


Marjolein van Leeuwen
Marjolein van Leeuwen

“Fusie- en overnametrajecten zijn doorgaans complex en heel intensief. De tijdsdruk is groot. Vandaag krijg je stukken aangeleverd en morgen moeten de contracten klaarliggen. Je moet het vertrouwen van de klant hebben en nauw samenwerken. Ieder traject en ieder contract is anders. Dat maakt het telkens opnieuw ongelooflijk uitdagend en dynamisch.

Mijn aanpak is daadkrachtig en pragmatisch. Ik neem graag de lead in dergelijke transactieprocessen, zodat de klant op mij kan leunen en vertrouwen. Waar nodig vormen we een multidisciplinair team met collega’s van andere secties. Door onze gezamenlijke inzet kunnen we het belang van onze klanten het best dienen.

Ik sta er altijd voor open om met ondernemers te sparren. In die gesprekken is het mooi om de kennis die ik als advocaat heb opgedaan, in te brengen.”

Over Marjolein

Marjolein is sinds 2007 advocaat bij JPR Advocaten en partner vanaf 2018. Zij houdt zich bezig met fusies en overnames, het opstellen van (internationale) overeenkomsten en staat ondernemers bij in geschillen. In 2013 rondde Marjolein haar Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht af. Naast haar werk als advocaat zet ze zich graag in voor de regio en heeft ze diverse bestuursfuncties bekleed. Marjolein deelt haar netwerk graag met anderen. Marjolein wordt door haar klanten gewaardeerd en is prettig in de omgang.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: