Home
Onze mensen
Erin Speelman

Erin Speelman

Advocaat

088 - 616 00 10 info@jpr.nl
Erin0T2A9494bewprofiel (Aangepast)

Het verbintenissenrecht en het commerciële contractenrecht heeft altijd mijn bijzondere interesse gehad. Met brede kennis van het contractenrecht als basis, heb ik gaandeweg de focus gelegd op overheidsprivaatrecht en vastgoed gerelateerde zaken. De laatste jaren ben ik met name werkzaam geweest voor (semi)overheden en projectontwikkelaars. Mijn werkzaamheden hebben in het bijzonder betrekking op het adviseren en procederen inzake vastgoed gerelateerde kwesties en uiteenlopende publiek-private samenwerkingen.

Sinds enige tijd combineer ik de kennis en ervaring die ik heb opgedaan met de civiele bouwrechtpraktijk. Deze combinatie ervaar ik als afwisselend en uitdagend. Bij vrijwel elk bouwgeschil komt een degelijke kennis van het contractenrecht goed van pas.

Over Erin

Erin is sinds 2010 actief als advocaat. Vanaf 2020 is Erin verbonden aan JPR Advocaten en werkzaam binnen de civiele bouwrechtpraktijk. Recent heeft Erin de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren afgerond.

Recente artikelen

Ontbinding van een arbeidsovereenkomst ook mogelijk tijdens ziekte?

De wet kent een aantal opzegverboden. Een van die opzegverboden betreft het opzegverbod tijdens ziekte. Onlangs heeft...

Voorwaardelijk concurrentiebeding in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd

Een concurrentiebeding wordt vaak opgenomen in een arbeidsovereenkomst. Zo’n beding beperkt een werknemer bij het...

Arbeidsrechtelijk Nederland: eerste halfjaar van 2024 in vogelvlucht

Arbeidsrechtelijk Nederland: eerste halfjaar van 2024 in vogelvlucht We zitten inmiddels halverwege 2024, wat betekent...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.