Home
Onze mensen
Erin Speelman

Erin Speelman

Advocaat

088 - 616 00 10 info@jpr.nl
Erin0T2A9494bewprofiel (Aangepast)

Het verbintenissenrecht en het commerciële contractenrecht heeft altijd mijn bijzondere interesse gehad. Met brede kennis van het contractenrecht als basis, heb ik gaandeweg de focus gelegd op overheidsprivaatrecht en vastgoed gerelateerde zaken. De laatste jaren ben ik met name werkzaam geweest voor (semi)overheden en projectontwikkelaars. Mijn werkzaamheden hebben in het bijzonder betrekking op het adviseren en procederen inzake vastgoed gerelateerde kwesties en uiteenlopende publiek-private samenwerkingen.

Sinds enige tijd combineer ik de kennis en ervaring die ik heb opgedaan met de civiele bouwrechtpraktijk. Deze combinatie ervaar ik als afwisselend en uitdagend. Bij vrijwel elk bouwgeschil komt een degelijke kennis van het contractenrecht goed van pas.

Over Erin

Erin is sinds 2010 actief als advocaat. Vanaf 2020 is Erin verbonden aan JPR Advocaten en werkzaam binnen de civiele bouwrechtpraktijk. Recent heeft Erin de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren afgerond.

Recente artikelen

Mag de werkgever TikTok op de telefoon verbieden?

Op 21 maart jl. besloot het kabinet om TikTok op de werktelefoons van rijksambtenaren te verbieden. De reden hiervoor...

Wat je zegt, ben je zelf

Op 25 augustus 2023 deed de Hoge Raad der Nederlanden een uitspraak in het kader van de uitleg van overeenkomsten....

Heb jij al gecontroleerd of de doorgifte van persoonsgegevens naar de VS gemakkelijker kan?

Vrijwel alle bedrijven zijn tegenwoordig actief bezig met hun beleid voor het verwerken van persoonsgegevens. Onderdeel...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.