Home
Onze mensen
Erin Speelman

Erin Speelman

Advocaat

088 - 616 00 10 info@jpr.nl
Erin0T2A9494bewprofiel (Aangepast)

Het verbintenissenrecht en het commerciële contractenrecht heeft altijd mijn bijzondere interesse gehad. Met brede kennis van het contractenrecht als basis, heb ik gaandeweg de focus gelegd op overheidsprivaatrecht en vastgoed gerelateerde zaken. De laatste jaren ben ik met name werkzaam geweest voor (semi)overheden en projectontwikkelaars. Mijn werkzaamheden hebben in het bijzonder betrekking op het adviseren en procederen inzake vastgoed gerelateerde kwesties en uiteenlopende publiek-private samenwerkingen.

Sinds enige tijd combineer ik de kennis en ervaring die ik heb opgedaan met de civiele bouwrechtpraktijk. Deze combinatie ervaar ik als afwisselend en uitdagend. Bij vrijwel elk bouwgeschil komt een degelijke kennis van het contractenrecht goed van pas.

Over Erin

Erin is sinds 2010 actief als advocaat. Vanaf 2020 is Erin verbonden aan JPR Advocaten en werkzaam binnen de civiele bouwrechtpraktijk. Recent heeft Erin de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren afgerond.

Recente artikelen

rechter doet uitspraak over vastgoedovereenkomsten

Overeenkomst in strijd met het Didam-arrest nietig

Breaking vonnis: een koopovereenkomst die is gesloten zonder de regels van het Didam-arrest in acht te nemen, is...

De rol van de Ondernemingsraad en de Wet Toekomst Pensioenen

De Wet Toekomst Pensioenen is op 22 december 2022 aangenomen door de Tweede Kamer. Behandeling in de Eerste Kamer vindt...

Blauwe belastingenvelop met geld

Belastingschulden en gerichte betalingen

Als het gaat om betalingen op belastingschulden dan bestaat er een verschil tussen de zogenaamde gerichte betaling en...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.