Home
Onze mensen
Erin Speelman

Erin Speelman

Advocaat

088 - 616 00 10 info@jpr.nl
Erin0T2A9494bewprofiel (Aangepast)

Het verbintenissenrecht en het commerciële contractenrecht heeft altijd mijn bijzondere interesse gehad. Met brede kennis van het contractenrecht als basis, heb ik gaandeweg de focus gelegd op overheidsprivaatrecht en vastgoed gerelateerde zaken. De laatste jaren ben ik met name werkzaam geweest voor (semi)overheden en projectontwikkelaars. Mijn werkzaamheden hebben in het bijzonder betrekking op het adviseren en procederen inzake vastgoed gerelateerde kwesties en uiteenlopende publiek-private samenwerkingen.

Sinds enige tijd combineer ik de kennis en ervaring die ik heb opgedaan met de civiele bouwrechtpraktijk. Deze combinatie ervaar ik als afwisselend en uitdagend. Bij vrijwel elk bouwgeschil komt een degelijke kennis van het contractenrecht goed van pas.

Over Erin

Erin is sinds 2010 actief als advocaat. Vanaf 2020 is Erin verbonden aan JPR Advocaten en werkzaam binnen de civiele bouwrechtpraktijk. Recent heeft Erin de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren afgerond.

Recente artikelen

Eerste Kamer behandelt wetsvoorstel eerlijk werven

Op 11 december 2020 is het wetsvoorstel gelijke kansen bij werving en selectie (wetsvoorstel eerlijk werven) ingediend....

Persoonlijk en ambitieus in de advocatuur

Met een mooi gevulde studententijd achter de rug is Tobias Mulder per september 2023 bij JPR advocaten van start...

Kan een overdracht van aandelen worden teruggedraaid in geval van dwaling?

Dwaling Gekocht is gekocht. Als echter blijkt dat je op het verkeerde been bent gezet, kan de koper de koop soms...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.