Home
Onze mensen
Anneloes Lummen-Kamst

Anneloes Lummen-Kamst

Advocaat

088 - 616 00 10 lummen@jpr.nl
Anneloes0T2A8963bewprofiel (Aangepast)

Klanten juridisch goed begeleiden en adviseren, zonder de menselijke kant van de zaak uit het oog te verliezen. Daar doe ik het voor. Ik schep graag duidelijke kaders zodat de klant weet wat hij kan verwachten en zijn bewegingsruimte kent. Huurrecht is een prachtig rechtsgebied. Daar ligt echt mijn passie! Dat ik mij diepgaand met dit rechtsgebied mag bezighouden, vind ik een voorrecht. Door de goede samenwerking binnen ons team en met de andere secties binnen ons kantoor, komen we snel tot de kern en zijn we breed voor klanten inzetbaar. Ook houden we elkaar scherp.

Over Anneloes

Na een eerdere carrière (2004-2012) als huurrecht advocaat, waarbij ze ook de specialisatieopleiding huurrecht heeft afgerond, heeft Anneloes tussentijds de advocatuur verlaten om als juridisch adviseur verbonden aan een accountantskantoor ondernemers met raad en daad bij te staan. Zij heeft hierin altijd sterk de feeling gehouden met het huurrecht. Vanaf 2021 is zij teruggekeerd als advocaat bij JPR Advocaten. Anneloes houdt zich bezig met het huur- en vastgoedrecht, met name op het gebied van de verhuur van woon- en bedrijfsruimte.

Recente artikelen

Het vergelijken van concurrerende producten in reclame-uitingen

Regelmatig verschijnen op televisie en internet reclame-uitingen waarbij een product van het ene bedrijf wordt...

Vendor Due Diligence: een goede voorbereiding is het halve werk

Wat is een VDD? Het verkopen van een onderneming vergt veel voorbereiding en tijd in alle fasen van het proces. Dat...

Do’s en don’ts bij een reorganisatie

Op het moment dat een organisatie besluit over te gaan tot het reorganiseren, ligt hier veelal veel druk achter. Immers...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.