Home
Onze mensen
Anneloes Lummen-Kamst

Anneloes Lummen-Kamst

Advocaat

088 - 616 00 10 lummen@jpr.nl
Anneloes0T2A8963bewprofiel (Aangepast)

Klanten juridisch goed begeleiden en adviseren, zonder de menselijke kant van de zaak uit het oog te verliezen. Daar doe ik het voor. Ik schep graag duidelijke kaders zodat de klant weet wat hij kan verwachten en zijn bewegingsruimte kent. Huurrecht is een prachtig rechtsgebied. Daar ligt echt mijn passie! Dat ik mij diepgaand met dit rechtsgebied mag bezighouden, vind ik een voorrecht. Door de goede samenwerking binnen ons team en met de andere secties binnen ons kantoor, komen we snel tot de kern en zijn we breed voor klanten inzetbaar. Ook houden we elkaar scherp.

Over Anneloes

Na een eerdere carrière (2004-2012) als huurrecht advocaat, waarbij ze ook de specialisatieopleiding huurrecht heeft afgerond, heeft Anneloes tussentijds de advocatuur verlaten om als juridisch adviseur verbonden aan een accountantskantoor ondernemers met raad en daad bij te staan. Zij heeft hierin altijd sterk de feeling gehouden met het huurrecht. Vanaf 2021 is zij teruggekeerd als advocaat bij JPR Advocaten. Anneloes houdt zich bezig met het huur- en vastgoedrecht, met name op het gebied van de verhuur van woon- en bedrijfsruimte.

Recente artikelen

Voor geldigheid van een vaststellingsovereenkomst (VSO) is niet altijd een handtekening vereist.

De wet schrijft voor (artikel 7:670b BW) dat een beëindigingsovereenkomst alleen geldig is als deze schriftelijk is...

Philips vs. Lidl: inbreuk op de vormgeving van scheerapparaten?

De Hoge Raad heeft zich in juli uitgelaten over een zaak tussen Philips en Lidl over de uiterlijke vormgeving van...

Mag de werkgever TikTok op de telefoon verbieden?

Op 21 maart jl. besloot het kabinet om TikTok op de werktelefoons van rijksambtenaren te verbieden. De reden hiervoor...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.