“Na ruim 33 jaar als advocaat werkzaam te zijn, kan ik met recht zeggen dat ik mijn sporen in de rechtspraktijk heb verdiend. Iedere dag oefen ik het mooiste beroep ter wereld uit. Als advocaat ondernemingsrecht adviseer ik over allerhande juridische aspecten en omdat ik fiscaal recht heb gestudeerd kan ik ook verder kijken dan alleen het juridische.

Binnen de advocatuur komt alles bij elkaar: de spanning van een zaak, de omgang met je klanten en het gebruiken van je juridische kennis. Ik ben nieuwsgierig naar de maatschappelijke ontwikkelingen en wat de gevolgen daarvan zijn voor mijn praktijk. Bij elke strategie is voor mij het belangrijkste punt: wat is de praktische toepasbaarheid?”

Over Albert Jan

Albert Jan is advocaat sinds 1984 en vanaf 2018 werkzaam bij JPR Advocaten. Voorheen was hij werkzaam binnen diverse rechtsgebieden, maar hij heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Op het gebied van ondernemingsrecht legt hij zich voornamelijk toe op het invorderingsrecht en maatschap- en aandeelhoudersconflicten.

Recente artikelen

Eerste Kamer behandelt wetsvoorstel eerlijk werven

Op 11 december 2020 is het wetsvoorstel gelijke kansen bij werving en selectie (wetsvoorstel eerlijk werven) ingediend....

Persoonlijk en ambitieus in de advocatuur

Met een mooi gevulde studententijd achter de rug is Tobias Mulder per september 2023 bij JPR advocaten van start...

Kan een overdracht van aandelen worden teruggedraaid in geval van dwaling?

Dwaling Gekocht is gekocht. Als echter blijkt dat je op het verkeerde been bent gezet, kan de koper de koop soms...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.