“Na ruim 33 jaar als advocaat werkzaam te zijn, kan ik met recht zeggen dat ik mijn sporen in de rechtspraktijk heb verdiend. Iedere dag oefen ik het mooiste beroep ter wereld uit. Als advocaat ondernemingsrecht adviseer ik over allerhande juridische aspecten en omdat ik fiscaal recht heb gestudeerd kan ik ook verder kijken dan alleen het juridische.

Binnen de advocatuur komt alles bij elkaar: de spanning van een zaak, de omgang met je klanten en het gebruiken van je juridische kennis. Ik ben nieuwsgierig naar de maatschappelijke ontwikkelingen en wat de gevolgen daarvan zijn voor mijn praktijk. Bij elke strategie is voor mij het belangrijkste punt: wat is de praktische toepasbaarheid?”

Over Albert Jan

Albert Jan is advocaat sinds 1984 en vanaf 2018 werkzaam bij JPR Advocaten. Voorheen was hij werkzaam binnen diverse rechtsgebieden, maar hij heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Op het gebied van ondernemingsrecht legt hij zich voornamelijk toe op het invorderingsrecht en maatschap- en aandeelhoudersconflicten.

Recente artikelen

rechter doet uitspraak over vastgoedovereenkomsten

Overeenkomst in strijd met het Didam-arrest nietig

Breaking vonnis: een koopovereenkomst die is gesloten zonder de regels van het Didam-arrest in acht te nemen, is...

De rol van de Ondernemingsraad en de Wet Toekomst Pensioenen

De Wet Toekomst Pensioenen is op 22 december 2022 aangenomen door de Tweede Kamer. Behandeling in de Eerste Kamer vindt...

Blauwe belastingenvelop met geld

Belastingschulden en gerichte betalingen

Als het gaat om betalingen op belastingschulden dan bestaat er een verschil tussen de zogenaamde gerichte betaling en...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang als eerste alle relevante juridische ontwikkelingen.