Menu
JPR Advocaten

Jolien Kraaijvanger

Jolien Kraaijvanger
Jolien Kraaijvanger
Jolien
Deventer

“De advocatuur heeft mij altijd getrokken. Ik vind het leuk om nauw betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van verschillende ondernemingen en zowel juridisch als praktisch met klanten mee te denken. Het geeft mij energie om vervolgens middels de juiste strategie het beste resultaat voor hen te bereiken. Meestal is dit op adviserend of procederend niveau, maar ik onderhandel ook veel om een gang naar de rechter te voorkomen.

Het onderhandelen doe ik vaak in het kader van het beëindigen van een arbeidsovereenkomst of bijvoorbeeld in verband met het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden. Door de afwisselende werkzaamheden, de verschillende klanten en de snel veranderende wet- en regelgeving, is iedere dag anders en blijft het werk uitdagend.“

Over Jolien

Jolien is sinds 2015 advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Hierbij ligt de nadruk op arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap en ontslag (waaronder vaststellingsovereenkomsten). Zij staat zowel werkgevers, werknemers als ondernemingsraden bij, in zowel de commerciële branche als in het onderwijs. Jolien werkt efficiënt en oplossingsgericht.

Meedenken is ""juridisch, praktisch en strategisch meedenken met de klant." "
Aanpakken is ""de koe bij de horens vatten"."
Oplossen is ""het beste resultaat voor de klant realiseren." "
  • Lid van Vereniging van Jonge Arbeidsrechtadvocaten (VJAA)
Publicaties
Externe publicaties
Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: