Menu
JPR Advocaten

Update Wet meldplicht datalekken

Geschreven op 22 september 2015  •  Auteur: Pascal Hulsegge
Update Wet meldplicht datalekken

Vorige week informeerden wij u over de nieuwe Wet meldplicht datalekken die per 1 januari 2016 wordt ingevoerd.

Gisteren publiceerde het College bescherming persoonsgegevens (CBP) de conceptrichtsnoeren over de nieuwe meldplicht datalekken. De richtsnoeren zijn er om organisaties te helpen bij het bepalen of sprake is van een datalek en waar zij een datalek moeten melden. Belanghebbenden kunnen gedurende 4 weken reageren op de conceptrichtsnoeren. Het CBP zal voor de definitieve versie rekening houden met de reacties die zij ontvangt op de conceptrichtsnoeren. Mocht u willen reageren op de conceptrichtsnoeren, ga dan naar de site van het CBP.


Pascal Hulsegge
Pascal Hulsegge

“Op jonge leeftijd wist ik al dat ik advocaat wilde worden. In de rechtszaal juridisch complexe zaken bepleiten, met ondernemers sparren over strategische stappen, een klant adviseren over herstructureringen of met de klant een onderhandelingstactiek uitdenken om het beste resultaat te behalen, allemaal zaken die ik als advocaat oppak en waar ik energie van krijg. Kort gezegd, zaken zo oplossen dat een klant tevreden is en zo efficiënt mogelijk een regeling of uitspraak bereiken; dat is mijn streven.

Vanuit mijn enthousiasme en passie voor het bedrijfsleven, ben ik sparringpartner van ondernemers en participeer ik in verschillende regiobesturen. Wat me motiveert is het verbinden van ondernemers, zodat er nieuwe samenwerkingen ontstaan in de regio en de economie bloeit. Met de opgedane kennis uit de regio, kan ik mijn klanten verder informeren en ondersteunen.

Op sociaal maatschappelijk vlak ben ik betrokken bij diverse projecten in Deventer. Mijn interesses Human Capital, MVO en meer vrouwelijke ondernemers in de regio aan de top, hebben allen een raakvlak met mensen. De advocatuur is prachtig, dat had ik goed ingeschat toen ik nog jong was. In mijn vak draait het vanuit een juridisch oogpunt om de mens en zijn het de mensen die mij inspireren.”

Over Pascal

Pascal is sinds 2018 voorzitter van het Dagelijks Bestuur van JPR Advocaten. Vanaf 2005 is zij actief als advocaat en sinds 2009 werkzaam bij JPR Advocaten. Ze is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en Intellectueel Eigendom. Pascal is energiek en heeft passie voor haar vak. Haar werkwijze is gericht op het verbinden van partijen, waarbij oog is voor menselijke verhoudingen.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: