Menu
JPR Advocaten

Mededeling over faillissement Multicycle

Geschreven op 8 december 2016  •  Auteur: Tian Herstel
Mededeling over faillissement Multicycle

De afgelopen weken hebben wij een tweetal berichten op onze website geplaatst over de voortgang van het faillissement van Multicycle. Het laatste bericht dateert van 16 november jl. 

In de afgelopen weken is er een biedingenprocedure gestart, waarbij aan een aantal gegadigden is verzocht een indicatieve bieding te doen. Dit heeft ertoe geleid dat met twee partijen verder is gepraat over een overname/doorstart. Deze twee partijen is de gelegenheid geboden om hun indicatieve bieding aan te passen. Vervolgens heeft nader onderzoek plaatsgevonden en hebben de nodige gesprekken plaatsgevonden. Dit heeft op er dit moment nog niet toe geleid dat met een van deze partijen overeenstemming is bereikt. De komende periode zal bekeken worden of met een van deze partijen alsnog overeenstemming kan worden bereikt.

De verwachting is dat medio week 50 meer informatie kan worden gegeven omtrent de vraag of een doorstart/overname tot de mogelijkheden behoort en wat de vervolgstappen zullen zijn.

Wij danken u voor uw begrip en geduld in deze. 


Tian Herstel
Tian Herstel

“Mijn carrière ben ik begonnen als dienstplichtig jurist bij de Koninklijke Luchtmacht. Al snel volgde de advocatuur en heb ik veel contact met ondernemers. Met name de diversiteit van het ondernemersrecht en het sparren met DGA’s fascineert mij....

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: