Menu
JPR Advocaten

Kennispartnerovereenkomst JPR en VNO-NCW Achterhoek verlengd

Geschreven op 16 januari 2019  •  Auteur: Wouter Ribbers
Kennispartnerovereenkomst JPR en VNO-NCW Achterhoek verlengd

Onlangs is de kennispartnerovereenkomst tussen JPR Advocaten en VNO-NCW Achterhoek getekend, het betreft een verlenging van de overeenkomst van afgelopen jaar. Met dit contract ondersteunt JPR Advocaten de activiteiten van VNO-NCW Achterhoek.
 
Naast een jaarlijkse financiële bijdrage vervult JPR Advocaten een rol als kennispartner voor onderwerpen die aansluiten bij de speerpunten van VNO-NCW Achterhoek. Dit past bij de uitgangspunten van JPR Advocaten.  JPR is met 30 gespecialiseerde advocaten en juristen een sterke regionale speler.
 
Afgelopen jaar zijn er gezamenlijk twee succesvolle themabijeenkomsten georganiseerd. Ook voor 2019 worden er weer interessante kennissessies gepland. De kennispartnerovereenkomst met JPR Advocaten is een goede aanvulling voor VNO-NCW Achterhoek.

Namens JPR Advocaten tekende Wouter Ribbers het contract. Peter Rikken, voorzitter VNO-NCW Achterhoek, zette namens de werkgeversvereniging zijn handtekening onder de overeenkomst.


Wouter Ribbers
Wouter Ribbers

"Arbeidsrecht vraagt om snelle en praktische oplossingen. Het is daarom erg belangrijk dat je als advocaat goed weet hoe interpersoonlijke relaties in elkaar steken. Door mijn ervaring als gesprekspartner, met bestuurders en toezichthouders, weet ik...

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: