Menu
JPR Advocaten

De Zorgverzekering

Geschreven op 20 maart 2013  •  Auteurs: Pieter Leerink, Bart Holthuis
De Zorgverzekering

Op 15 maart 2013 organiseerde het Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) een symposium over de zorgverzekering.


Aan de orde kwamen juridische en economische aspecten van de zorgverzekering. Het symposium werd goed bezocht door o.a. vertegenwoordigers van zorgverzekeraars, de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen, Kifid, de wetenschap, studenten van de Master Verzekeringskunde en rechtshulpverleners.


JPR advocaten was tijdens het symposium goed vertegenwoordigd. Pieter Leerink gaf een presentatie over beëindiging en wijziging van zorgverzekeringen. Daarbij kwamen onderwerpen als fraude, premiewanbetaling, en-bloc clausules en opzegging aan de orde. Bart Holthuis trad op als dagvoorzitter.


Ter gelegenheid van het symposium is een bundel verschenen in de ACIS-serie, deel 11, De Zorgverzekering (Uitgeverij Paris Zutphen).

De presentaties zijn in te zien op de website van ACIS http://acis.uva.nl/.


Pieter Leerink
Pieter Leerink

“Goed luisteren, duidelijke taal en niet te ingewikkeld doen. Dat is mijn motto. Het leukste aan mijn vak vind ik om ingewikkelde zaken simpel te maken en samen met de klant een strategie te bepalen. Ik sta voor een efficiënte aanpak gericht op een...

Bart Holthuis
Bart Holthuis

“In de ruim 40 jaar die ik nu werkzaam ben als advocaat heeft het vakgebied aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht grote ontwikkelingen doorgemaakt. In de loop der tijd is mijn vak inhoudelijker en specialistischer geworden. Het contact met mensen...

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: