Menu
JPR Advocaten

Bezwaar tegen vergunning Haaksbergen

Geschreven op 1 oktober 2014  •  Auteur: Ruurd van Eck
Bezwaar tegen vergunning Haaksbergen

Slachtoffers hebben kort na een ongeval uiteraard geen aandacht voor de juridische rompslomp die de schadeafwikkeling met zich meebrengt. Dat zou ook niet nodig moeten zijn. Maar als foute beslissingen van de overheid een mogelijke rol spelen is er weinig tijd om te reageren. Binnen zes weken moet bezwaar gemaakt zijn: u heeft haast.

JPR Advocaten biedt hier hulp.

U kunt het onderstaande, pro forma, bezwaarschrift downloaden, invullen en, aangetekend, verzenden aan de gemeente. Dit kan binnen zes weken na 24 september 2014. Daarmee blijft u binnen de gestelde termijnen en krijgt u enige tijd om rustig na te denken over wat u wilt en kunt.

Let op: met deze brief bent u er nog niet. De redenen waarom u vindt dat de vergunning niet verleend had mogen worden moeten nog aangevuld worden. Daarvoor is nader onderzoek nodig. Ook zal nog een hoorzitting plaatsvinden.

Het recht is ingewikkeld en de belangen zijn groot. Zoek deskundige hulp.

Download hier het bezwaarschrift.


Ruurd van Eck
Ruurd van Eck

“Wat mij intrigeert, is de verhouding tussen de ondernemer en de maatschappij. De interactie tussen het algemeen nut en de individuele vrijheid. Wat ik vaak tegenkom, is de onrechtvaardigheid en het gemak waarmee overheden tornen aan de belangen en...

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: