Menu
JPR Advocaten

Bezwaar tegen vergunning Haaksbergen

Geschreven op 1 oktober 2014  •  Auteur: Ruurd van Eck
Bezwaar tegen vergunning Haaksbergen

Slachtoffers hebben kort na een ongeval uiteraard geen aandacht voor de juridische rompslomp die de schadeafwikkeling met zich meebrengt. Dat zou ook niet nodig moeten zijn. Maar als foute beslissingen van de overheid een mogelijke rol spelen is er weinig tijd om te reageren. Binnen zes weken moet bezwaar gemaakt zijn: u heeft haast.

JPR Advocaten biedt hier hulp.

U kunt het onderstaande, pro forma, bezwaarschrift downloaden, invullen en, aangetekend, verzenden aan de gemeente. Dit kan binnen zes weken na 24 september 2014. Daarmee blijft u binnen de gestelde termijnen en krijgt u enige tijd om rustig na te denken over wat u wilt en kunt.

Let op: met deze brief bent u er nog niet. De redenen waarom u vindt dat de vergunning niet verleend had mogen worden moeten nog aangevuld worden. Daarvoor is nader onderzoek nodig. Ook zal nog een hoorzitting plaatsvinden.

Het recht is ingewikkeld en de belangen zijn groot. Zoek deskundige hulp.

Download hier het bezwaarschrift.


Ruurd van Eck
Ruurd van Eck

“Wat mij intrigeert, is de verhouding tussen de ondernemer en de maatschappij. De interactie tussen het algemeen nut en de individuele vrijheid. Wat ik vaak tegenkom, is de onrechtvaardigheid en het gemak waarmee overheden tornen aan de belangen en rechten van individuele burgers. Als advocaat is het mijn uitdaging daarin tegenwicht te bieden.

Met wetenschappelijke nieuwsgierigheid kun je dagenlang bezig zijn, maar de klant wil een oplossing. Pleiten is boksen, maar dan intellectueel, binnen de regels. In het verlengde van mijn specialisatie omgevingsrecht (milieu, bouw, overheidsaansprakelijkheid en voedselveiligheid) ben ik voorzitter van de Raad van Toezicht Stichting Secure Feed. Een stichting die bijna 400 bedrijven verenigt in het streven voedselveiligheid te waarborgen.”

Over Ruurd

Al bijna 30 jaar is Ruurd een bevlogen advocaat en hij is partner bij JPR Advocaten. Ook adviseert en begeleidt hij startups. Ruurd staat voor een helder en praktisch advies, zodat het meteen toepasbaar is voor de klant.

Contact opnemen met JPR

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: